Bakan Avcı uyuyanları yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Avcı uyuyanları yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2013 00:00

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara, Gazi ve Yıldırım Beyazıt üniversiteleri arasında ‘Eğitim İşbirliği Protokolü’ imzalandı. Törene katılan Bakan Nabi Avcı, konuşmalar sırasında salonda uyuyanların sayısını açıkladı.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara, Gazi ve Yıldırım Beyazıt üniversiteleri arasında “Eğitim İşbirliği Protokolü” imzalandı.
Törene Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Metin Doğan ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Bakan Avcı, “Kurumlar arası koordinasyon ve kolektif akla dayalı işbirliği giderek artıyor. Üniversiteler, belediyeler ve sivil toplum örgütleri yerel düzeyde çıkan sorunlara çözüm odaklı bir yaklaşımı benimseyerek eğiliyor ve artan oranlarda sorumluluk üstleniyorlar. Bu protokolün diğer illerimize de örnek olmasını istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

5-6’YI BULMUŞUMDUR

Toplantı sürecine ilişkin Bakan olarak değil iletişimci olarak gözlemlerini paylaşmak istediğini aktaran, Avcı, Kamil Aydoğan’ın konuşmasının sonunda salonda uyuyanların sayısının 3 olduğunu ve bunların alkışla sıfırlandığını belirterek, “Erkan Bey 3,5-4 arasında bitirdi. Ama alkış kuvvetliydi. Sıfırla teslim aldı Süleyman Bey, 2 ile teslim etti. Metin Bey’inkini sayamadım çünkü hemen bana geldi sıra. Metne bakarak okumak zorunda olduğum için ben konuşurken kaç kişinin uyuduğunu bilmiyorum ama bu metinle doğrusu ben uyurdum. Dolayısıyla ben herhalde 5-6’yı bulmuşumdur” diye konuştu. Avcı’nın konuşmasının ardından üniversiteler ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!