Bakan Avcı: Gelecek zaten oluşmuştur, biz bunu ancak tahmin etmeye çalışabiliriz (2)

Güncelleme Tarihi:

Bakan Avcı: Gelecek zaten oluşmuştur, biz bunu ancak tahmin etmeye çalışabiliriz (2)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 17:21

Bakan Avcı: Gelecek zaten oluşmuştur, biz bunu ancak tahmin etmeye çalışabiliriz (2)

Haberin Devamı

MUHTAR AKADEMİSİNİN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "Muhtar Akademisi" mezuniyet programına katıldı. 
Bakan Avcı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada muhtarın eğitiminin önemli olduğunu söyledi. Muhtarların aldığı eğitimlerle kendilerini daha da geliştirdiğini söyleyen Avcı, şöyle konuştu:
"Demokrasimizin uç beyi olarak görev yapan muhtarlarımız, program sayesinde elde ettikleri bilgileri, kendi pratik birikimlerine katarak bundan sonraki çalışmalarında kullanacaklardır. Hizmetlerini daha ileri seviyelere taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Biliyoruz ki eğitim hayatımızın belli bir bölümünde, belli yaşta başlayıp biten bir hadise değildir. Öğrenme tüm bir ömür boyu devam eden bir hadisedir. İnanıyorum ki muhtarlarımızın mahallelerin önderi olarak bu sertifika programına ilgi göstermeleri, düzenlenecek başka yaygın eğitim çalışmalarına da hem örnek, hem de teşvik edici olacak. İnşallah ben de kendi seçim bölgeme gittiğimde Eskişehir'de Eskişehir'deki üniversitelerden biriyle bizde aynı programı muhtarlarımıza uygulayacağız. Akademide verilen dersler vasıtasıyla muhtarlarımız zaten kendilerinde bulunan hünerleri, becerileri, birikimleri yeni bilgilerle zenginleştirme imkanı buldular. Ben bu akademiye katılan muhtarlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum."
Konuşmaların ardından Bakan Avcı, cübbe giydi ve akademiyi tamamlayan bir muhtara sertifikasını verdi. Avcı, ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de 'Gaziantep Baş Muhtarı' yazılı sertifika vererek cübbesini giymesine yardım etti. Sertifika törenin ardından Bakan Avcı ve beraberindekiler sertifika alan 337 muhtarla birlikte kep attı.

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA)-

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!