Bahçeli işkence

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli işkence
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 00:00

Bahçelievler 7. Cadde’de uzun süredir süren kaldırım inşaatı bölge sakinlerini canından bezdirdi. Son aylarda BEDAŞ ve BAŞKENTGAZ’ın çalışmalarıyla zor günler geçiren bölge halkı kış aylarına denk gelen ve bir türlü bitirilemeyen kaldırım çalışmalarından şikayetçi.

Bahçelievler’de incelemelerde bulunan Çankaya Belediyesi Başkan Vekili Fazıl Güleken, “Vatandaşa hizmet eziyet anlamına gelmemeli” dedi.

Eziyet olmamalı

Güleken hizmete karşı olmadıklarını ancak kış aylarında bu denli uzun süren kaldırım çalışmalarının da plansızlığı ortaya koyduğunu iddia ederek şunları söyledi:

7. Cadde’de Ankara’nın en merkezi yerlerinden birinde hem yaya trafiği hem araç trafiği açısından Büyükşehir Belediyesi kışın ortasında kaldırım düzenlemeleri yapıyor. Hizmetlerin yapılmasına karşı değiliz ancak zamanlaması ve süresi vatandaşları ciddi bir şekilde rahatsız ediyor. Özellikle kış ayındaki bu düzenlemeler yaşlıları engellileri hamileleri ciddi sıkıntıya sokuyor.
Kaldırımlarda uzun süre kalan derin çukurlar vatandaşlarımızın düşmelerine, ayak burkulamalarına neden oluyor. Bu çalışmalar özellikle yaz aylarında insanların tatile gittiği, yaya ve taşıt trafiğinin azaldığı dönemlerde yapılmalı.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!