Bağış'tan güreÅŸçilere destek

Güncelleme Tarihi:

Bağıştan güreşçilere destek
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 24, 2011 16:49

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Grekoromen Güreş A Milli Takımı’na ünlü sanatçılar Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi Demet Kutluay’dan destek geldi.

Avrupa BirliÄŸi Bakanı Egemen Bağış tarafından düzenlenen iftar yemeÄŸine konuk olan Grekoromen GüreÅŸ A Milli Takımı’na siyasetin yanı sıra yemeÄŸe katılan sanat dünyasından da büyük destek geldi. YemeÄŸe katılan Grekoromen GüreÅŸ A Milli Takımı’nın olduÄŸu bölüme gelen ve dünya ÅŸampiyonası için baÅŸarı dileyen Avrupa BirliÄŸi Bakanı Egemen Bağış, GüreÅŸ Federasyonu BaÅŸkanı Bekir Çeker, As BaÅŸkan Kadir Haberdar, TGF Dünya ÅŸampiyonası Organizasyon Genel Koordinatörü Faruk Yamaner’den ÅŸampiyona hakkında kısa bilgi aldı ve sporcular ile tanıştı.Â

 YILDIZ İSİMLER MORAL VERDİ
Yemeğe katılan ünlü isimlerden Ajda Pekkan da Grekoromen Güreş A Milli Takımı’na başarılar diledi. Federasyon Başkanı Bekir Çeker ünlü sanatçıyı İstanbul’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasına davet etti.  Gecede Ebru Gündeş, Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi Demet Kutluay’da milli takımın masasına gelerek Dünya Şampiyonası öncesi moral verdi, başarı diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!