Bağcılar'da kapalı oyun parkına yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Bağcılarda kapalı oyun parkına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2015 19:34

Haberin Devamı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da hizmete sunulan kapalı oyun parkına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçede çocukların eğitim göreceği, vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni tesislerin inşa edildiği belirtilerek, bu kapsamda Yavuz Selim Mahallesi'nde hizmete sunulan kapalı oyun parkının, özgün mimarisi ile dikkat çektiği aktarıldı.

Çocukların, havaların soğuması ile Bağcılar Belediyesince kurulan tesislere yoğun ilgi gösterdiği dile getirilen açıklamada, içinde müzik ve kitap okuma odası bulunan parkta zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan aktivitelere katılan çocukların, güvenli ve sıcak bir ortamda vakitlerini değerlendirdikleri belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı'nın da bu anlamda önemli bir hizmeti yerine getireceğini vurguladı.

Haberin Devamı

Bağcılar'da 8D Sinema Planetaryum, kapalı yüzme havuzları, Dil Evi gibi önemli projeleri hizmete sunduklarını hatırlatan Çağırıcı, "Mimari açıdan gelişen ve dönüşen ilçemizin sosyal ve kültürel zenginliğine de önem veriyoruz. Bu anlamda inşasını tamamladığımız Yavuz Selim Kapalı Oyun Parkı'nı da hemşehrilerimin hizmetine sunuyoruz. Gençlerimizin zihinsel ve fiziksel yönden gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çağırıcı, katılımcı belediyecilik adına ilçelerine katkı sağlayan projeler hazırladıklarını belirterek, bu anlamda hemşehrilerinin görüş, düşünce ve isteklerini dikkate aldıklarını kaydetti.

Projelerin yoğun ilgi gördüğünü anlatan Çağrıcı, "Kapalı Oyun Parkı da amacına uygun biçimde hizmet vermektedir. Yavrularımız sıcak aile ortamında bilgi ve görgülerini geliştiriyor, hoş bir şekilde vakit geçiriyor. Anne ve babaların memnuniyeti de bizi ziyadesi ile mutlu ediyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!