Bafra'da olimpiyat toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Bafrada olimpiyat toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 12:49

Bafra'da olimpiyat toplantısı

Haberin Devamı

BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan olimpiyat oyunları öncesi Bafra ilçesinde basın toplantısı düzenlendi.

Samsun`da düzenlenecek olan “İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics) nedeni ile Bafra Kaymakamlık toplantı salonunda istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili  Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Emniyet Müdür Vekili Bünyamin Temür, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar,  Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun ve diğer kurum müdürleri katıldı.
Bafra Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun'umuz için Bafra'mız için çok büyük bir fırsat. Bizler Bafra olarak bu organizasyonu hem desteklememiz hem de duyurmamız lazım. Bafra’da Badminton, Futbol ve Atıcılık olmak üzere 3 branşta sporcular kıyasıya mücadele edecek. Bafra olarak Bafralı olarak salonları boş bırakmamamız ve desteklememiz lazım” dedi.
Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak ise, ''Gençlik ve Spor Bakanlığımızca sadece bir spor organizasyonu olarak değerlendirilmemektedir. Deaflympics, ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde 109 ülke ve 5 bin katılımıyla uluslararası dostluk ve barışa katkı sağlayacak bir organizasyon anlamı taşımaktadır. Dünyanın 3. büyük organizasyonu sayılan olimpiyatların Türkiye olarak Türk misafir perverliğini en üst düzeyde tesis ederek tribünleri en iyi şekilde doldurmak ve bu vesileyle daha prestijli olan uluslararası sportif, kültürel ve sanatsal organizasyonlara ev sahipliği yapma hakkı kazanmaktır” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!