Bafra’da "Güvenilir Gıda Ödülü”

Güncelleme Tarihi:

Bafra’da Güvenilir Gıda Ödülü”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2015 13:44

SAMSUN BAFRA KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN "GÜVENİLİR GIDA PROJESİ" KAPSAMINDA İKİNCİ İŞLETMEYE GÜVENİLİR GIDA ÖDÜLÜ VERİLDİ.

Samsun Bafra Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Güvenilir Gıda Projesi" kapsamında ikinci işletmeye "güvenilir gıda ödülü" verildi.
Bafra Kaymakamı Halis Arslan başkanlığında, Bafra Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oluşturulan komisyon iş birliği ile yürütülen komisyon tarafından gıda işletmelerinin teknik ve hijyenik iyileştirilmesi ve farkındalık arttırarak işletmelerin teşvik edilmesi sağlanıyor.
Törende konuşan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Mühendisi Sakine Şişman, Bafra’da bin 546 gıda işletmesinin gıda denetimlerinin 5996 sayılı Gıda ve Yem Kanunu kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görevli 5 gıda mühendisi tarafından yapıldığını söyledi. Şişman, "İlçede bulunan gıda işletmeleri yıllar içerisinde mevcut şartlarını iyileştirme konusunda sürekli kendilerini geliştirmişler, bu gelişiminde Bafra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda kontrolörlerinin denetimlerinin büyük etkisi oldu” dedi.
Duha Sertkaya Bulvarı’nda bulunan Ergül ve Fatih Duman’a ait işletmeye Kaymakam Halis Arslan tarafından proje kapsamında "güvenilir gıda ödülü" verildi. İşletme önünde düzenlenen törene Kaymakam Halis Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, gıda mühendisleri, kurum amirleri ve davetliler katıldı.
Ödül töreninin ardından tören yapılan ikramla son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!