Babasının izinde

İş hayatının yanı sıra maket uçak ve fotoğrafçılık hobileriyle de bilinen Koç Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un kızı Esra Koç da fotoğrafçılığa gönül vermiş.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Berrin Yoleri’nin görme engellilere farkındalık yaratmak amacıyla Altı Nokta Körler Vakfı yararına düzenlediği ‘Dokun Bana’ adlı sergide rastladığım Esra Koç, sergideki eserleri ve sergiye katılanları fotoğraflıyordu. Esra Koç, Balat’taki Galeri Essence’da gerçekleşen ve benim gibi gözleri kapalı halde sergiyi gezenlerin de  fotoğraflarını çekti. Koç Üniversitesi’nde fotoğrafçılık kurslarına giden ve etkinliği gönüllü olarak görüntüleyen Esra Koç’a Altı Nokta Körler Vakfı Başkanı Oya Sebük, plaket verdi.

Yaralılara pansuman yaptı

Taksim Gezi Parkı eylemleri haftaya damgasını vurdu. İş ve sanat dünyasından da birçok ünlü isim eyleme destek vermek için Taksim’de buluştu. İstanbul gecelerinin patronlarından Celal Çapa’nın kızı Ceylan Çapa da önceki gün gösterilerin merkezinde bulunan Gümüşsuyu’nda oturdukları apartmana sığınan 16-17 yaşındaki lise öğrencisi çocuklara evinin kapısını açtı. Evinde maskeyle dolaşan Ceylan Çapa, pansuman yapıp yaralıların hastaneye taşınmasına yardım etti.

Haberin Devamı

70 tarif 70 lezzet

Beş çocuk sahibi Ayşe Kucuroğlu, Türkiye’nin ünlü 70 isminin de birbirinden orijinal tarifleriyle katkı sağladığı lezzet dolu bir kek kitabı hazırladı. Pril’in sponsor olduğu “Ünlülerin Mutfağından Bu Kekler Bir Dilek İçin” kitabının tanıtımı Ayşe Kucuroğlu’nun sahibi olduğu Bebek’teki Happily Ever After’da yapıldı. Tanıtıma kitapta tarifleri bulunan birçok ünlü isim katılırken, satıştan elde edilen gelir, Carole Hakko’nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye’ye bağışlandı.

Sezona hazır

Geçtiğimiz yaz, yiyecek, içecek ve plajını Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Eksen Grup’un işlettiği Türkbükü’ndeki Kuum Otel, bu yaz Türkiye’nin en köklü sosyal kulübü olan Büyük Kulüp’le işbirliği yaptı. Kuum Hotel, deniz üstündeki özel locaları ve 2 bin bin metrekarelik spa’sıyla Bodrum’da eğlence ve tatili bir arada sunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları