Babasını kaybetti

Haber kanalı 6 News’ta idare müdürlüğü yapan Nilgün Sapmaz, geçtiğimiz hafta babasını kaybetti.

Sapmaz “Babam 78 yaşındaydı, beyin enfarktüsü geçirdi. 25 senedir ona ben bakıyordum, ona çok alışmıştım. şimdi odasına gidip her günkü gibi ona kahvaltı götürüyorum ama bakıyorum yok.” diyerek her geçen gün artan üzüntüsünü dile getirdi.

Dinçkök, Çarmıklı’yı misafir etti
Ayşegül Dinçkök, yaz aylarının başında Avusturya Lisesi’nden arkadaşı olan Melek Manisalı ile ortak olup Bodrum-Türkbükü’ndeki Maki Otel’in işletmesini devralmıştı. Bütün yazı yeni otelinde geçiren Ayşegül Hanım, zorunlu olmadığı müddetçe ıstanbul’a gelmedi. Geçtiğimiz hafta eşi Ömer Dinçkök ile burada tatil yapan Ayşegül Hanım’ı yakın arkadaşı Zeynep Çarmıklı da ziyaret etti. Dinçkök, Çarmıklı’yla yakından ilgilendi ve aynı saatlerde Maki Otel’e uğrayan Sibel Can’la tanıştırdı. Üçlü daha sonra birlikte kahve içti.

Tatil yapamadı
şebnem Işık Ergani, bu sene yeterince tatil yapamamaktan şikayetçi. Bodrum-Türkbükü’ndeki Bianca Beach’in sahibi Emre Ergani’nin eşi olan avukat şebnem Hanım, yaz aylarında gördüğü davalar nedeniyle yazın büyük bölümünü ıstanbul’da geçirmek zorunda kaldığını, bir duruşmadan diğerine koştuğunu söylüyor. şebnem Hanım, dostlarına geçtiğimiz yaz olduğu gibi Bodrum’a sık gidememekten dert yanıyor.

En iyi proje onunki
Fransa ile Türkiye arasında imzalanan niyet mektubuyla ilan edilen “2009 Fransa’da Türkiye Mevsimi” etkinlikleri, temmuz ayında başladı. 2010’un mart ayına kadar devam edecek etkinlikler kapsamında hazırlanan 2 bin proje arasından Metin Asağ’ın sergisi, 2009’un en iyi projesi seçildi. Asağ’ın 3 Eylül’de açılacak sergisi ile, Türk çağdaş sanat dünyasının zenginliği, Türkiye’nin yaratıcı çeşitliliği ve modern Türkiye’nin imajı, Fransız kamuoyuna tanıtılacak.

Florya’da kulüp açacak
Lola Beach, bu yaz Türkbükü’ndeki en popüler beach’lerden biriydi. Bu başarının mimarı, armatör aynı zamanda Tuzla’da tersane sahibi olan Selah ailesinin işletmeci oğulları Emirhan Selah’tı şüphesiz. Emirhan Bey, Lola Beach’in iki sezonluk Bodrum başarısını ıstanbul’a taşımaya hazırlanıyor. Genç yaşına rağmen bu sektördeki başarısını kanıtlayan Selah, kış aylarında Florya’da bir gece kulübü açacak.

İnci’den vazgeçemiyor
şarkıcı Teoman, geçtiğimiz yıl Selma Merter ve ınci ınan birlikte gezip eğleniyordu. Ünlü şarkıcı, Merter ile ilişkisini bitirdikten sonra ınci ınan’la aşk yaşamaya başladı. Yaşadığı kısa süreli birlikteliklerle adından sıkça söz ettiren Teoman, ınci Hanım’dan ise vazgeçemiyor. Aşıklar son olarak geçtiğimiz hafta Bodrum’da birlikte tatil yaptı. Cavit Çağlar’ın oğlu Mustafa Çağlar ile yaşadığı aşkla tanınan ınci Hanım ve Teoman’a yakın çevreler, ikilinin iyi anlaştıklarını söylüyor.

Kardeşle tatilde
Ali Ağaoğlu, sevgilisi Sophia Larina ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’a gitti. Burada yapımı süren inşaatlarının ve Güvercinlik’teki tatil köyünün yapımını kontrol eden Ali Ağaoğlu, kardeşi Hüseyin ve sevgilisi Sophia ile de kısada olsa tatil yapma fırsatı buldu.

Louis Vuitton tutkunları
Dünyaca ünlü markalar Gucci, Armani, Dolce&Gabbana ve Louis Vuitton’un ıstanbul’da açtıkları mağazalar, elit isimler tarafından sıkça ziyaret ediliyor. Bu isimlerden biri de marka tutkunu olan Burak Hatipoğlu. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan Hatipoğlu, Louis Vuitton kemeri, aynı marka ayakkabısı, açık renk ceketi ve içine giydiği beyaz gömleği oldukça şıktı. Giyiminde Louis Vuitton markasını tercih eden bir diğer isim ise oyuncu, yönetmen ve şarkıcı kimliğini bünyesinde barındıran Mahsun Kırmızıgül. Kırmızıgül, Vuitton markasını spor ayakkabısı, kot pantolonu ve kısa kollu gök mavisi keten gömleği ile sade bir görüntü çiziyor.

Ayaküstü açılım
Kürt açılımı konusunda hükümete destek vermek için Başbakanın Özel Kalemi’ni arayan ve bu nedenle hem övgü hem de eleştirilerin merkezi olan Sezen Aksu, önceki gece Beyoğlu’nda bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Doğum gününde felekten bir gece çalan Aksu, çıkışta arkadaşının yardımıyla minibüsüne bindi.
Hülya Avşar’ın ne dediğini gayet iyi biliyorum
Sezen Aksu, “Başbakan Recep Tayip Erdoğan’la yaptığınız telefon görüşmesinde ona destek verdiniz. Fakat, Hülya Avşar ‘Sezen Kürt açılımı hakkında konuşacak son arkadaşımızdır’ diyerek size tepki gösterdi. Ne dersiniz?” sorusuna “Ben bunları zaten biliyorum. Hülya Avşar’ın da ne dediğini çok iyi biliyorum. Ancak bu gece bir arkadaşımın doğum gününe geldim. şimdi bunu konuşmasının hiç yeri ve zamanı değil” diyerek mekânı terk etti.

Bu kez kaçmadılar
Aşkları kadar kameralar karşısında sergiledikleri tavırlar ile adlarından sıkça söz ettiren Nejat ışler ve Berrak Tüzünataç çifti, önceki gece Cihangir’de eğlendi. Bir meyhanede oyuncu Güven Kıraç ve dostları ile birlikte yemek yiyen aşıkların keyfi yerindeydi. Mekândan birlikte çıkan çift, patlayan flaşlara rağmen istiflerini bozmadan evlerinin yolunu tuttu.

Alkanlar tatilde
Banu Alkan, kız kardeşi Bahar Alkan ve onun oğlu Cengizhan Alkan ile Bodrum-Türkbükü’ndeki ıstanbul Palace Otel’de tatil yapıyor. Alkan, Metabolik Balans diyeti yapmak için ıstanbul Palace Otel’e gelmiş. ınsanların farklı metabolizmalara sahip olduğu yolundan yola çıkan diyeti uygulamak için oteldeki programa katılan Alkan yeğeni Cengizhan Alkan’ın da oyunculuk yolunda olduğunu belirtti. Cengizhan’ın Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetildiğini ve onun küçüklüğünü oynaması için teklif geldiğini söyledi.

Ara verdi alışverişe geldi
Arjantin’de çekimleri yapılan “Fear Factor Extreme”i sunan Asuman Krause, önceki gün ıstinye Park’ta alışverişe çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte kahve içen Krause “Yoğun çekimlerden fırsat bulup alışverişe geldim.” dedi. Güzel sunucu daha sonra alışverişini yapmak üzere Beymen’e girdi.
Yazarın Tüm Yazıları