B.Hakan'sız, hakemsiz

Güncelleme Tarihi:

B.Hakansız, hakemsiz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 1999 00:00

Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

Son dakikalarda hakemin G.Saray aleyhine çaldığı yanlış düdükler inanılır gibi değil. Ceza sahası içerisinde bir endirekt vuruş verdi, ama düdüğünü geç çaldı. Ne oldu? G.Saray 4. golünü attı. Sonra da çift vuruşu verdi. Bu olmadı işte. Haa, o ana kadar hakem bütün düdüklerinde yanlış mıydı, asla. Önce şunu söyleyeyim, hakemlere kesin talimat var. ‘‘Size eliyle, koluyla hereket edenlere sarı kart göstereceksiniz’’ diyor MHK ve bu defalarca gazetelerde yazıldı.

Suçlu hakem mi futbolcu mu?

Artı, o beğenilmeyen ve futbolcularıma karşı hakemleri kışkırtıyor denilmesine rağmen Erman Toroğlu, defalarca bunu Maraton programında söyledi, söyledi, söyledi... Dün akşam bir de bakıyorsunuz, Popescu için söylemiyorum ama, K.Hakan ve Okan hakeme el-kol hareketleriyle dördüncü sarı kartlarını aldılar. Popescu, K.Hakan ve Okan Erzurum maçında oynamayacaklar, şimdi burada hakem mi suçlu, yoksa bu üç futbolcu mu?

Gelelim G.Saray defansına. Fatih ikinci yarı başladığından beri liberosuz oynuyor ve Ali Sami Yen'de bayağı başarılı da oldular. Ancaaak, geçen hafta Sakaryaspor forvetleri tek hat üstünde oynayan, liberosuz oynayan G.Saray defansını delik deşik ettiler. Biz bunu görüyoruz da Fatih görmüyor mu? O niye ısrar ediyor liberosuz oynamaya? Dün İstanbulspor üç gol attı, biri penaltı. Penaltı pozisyonunda da G.Saray göbekten delindi. Atılan 3. golde Mithat bomboş topla kaleye girdi. Hiçbir G.Saray defans oyuncusu yok. İlk yarıda Aykut, Saffet net gol pozisyonları buldular. G.Saray defansı seyircisiz oynayan İstanbulspor karşısında bu kadar gol pozisyonu verir mi, verirse de böyle olur.

Hakan neredeydi?

Gelelim B.Hakan'a. Dün G.Saray 10 kişi oynadı, sakın ha bütün suçu hakeme yüklemeyelim. Baş suçlulardan biri dün sahada hiç gözükmeyen B.Hakan, arkasından hakem ve arkasından da takımın teknik direktörü Fatih Terim.

O ağır sahada çok iyi mücadele oldu. Emre'yi alkışlıyorum, süper oynadı. İstanbulspor defansında da Halilagiç. İnsanlar kendi hatalarını görmezse, etrafa pembe gözlükle bakarsa işte dünkü netice kaçınılmaz olur Fatih Terim. Bu arada Galatasaray'ın kaçırdığı 10 net gol pozisyonunu da eklemek lazım.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!