Ayşe kafanı içeri sok

Ayşe Boyner, geçtiğimiz hafta aralarında İskender Pisak’ın oğlu Mehmet Pisak’ın da olduğu arkadaşlarıyla Bebek’teki Lucca’daydı.

Haberin Devamı

Çıkışta gazetecilerin fotoğraflarını çektiği Ayşe Boyner, otomobile binmekte zorlanınca arkadaşları “Ayşe hadi kafanı içeri sok da gidelim” diyerek uyardı.

*

Sosyete Sess verdi

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı’nda hizmete giren Sess, kısa sürede ünlülerin buluşma adresi oldu. Emre Ergani ve Nedim Binler’in ortağı olduğu Sess, geçen hafta sonu iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimleri ağırladı. Elif Dürüst, Neşet-Şirin Yalçın, Raif-Aslı Dinçkök’ün de aralarında olduğu birçok ünlü isim Türkçe şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

*

Bebek alışverişi

İşadamı Mehmet Ali Ilıcak ile üç buçuk aylık hamile olan eşi Meyra Ilıcak’ı geçtiğimiz hafta sonu Akmerkez’de gördüm. Çift, doğacak çocukları için alışveriş yaparken, Efe-Sinem Özal çifti de onlara eşlik ediyordu.

*
Kuzeniymiş

Haberin Devamı

İş adamı Halit Narin’in TOHUM Vakfı Başkanı olan kızı Mine Narin, geçtiğimiz hafta sonu Asmalımescit’deki Bird çıkışı objektife takıldı. Yanında genç bir erkekle görüntülenen Narin, fotoğraflarını çeken gazetecilere tepki gösterdi. Mine Narin, yanındaki gencin kuzeni olduğunu söyledi.

*

Stres attı

Geçtiğimiz hafta komşusundan dayak yediği iddialarıyla gündeme gelen Çiğdem Kayalı, İstanbul gecelerinde objektife takıldı. Komşusuyla mahkemelik olan Kayalı, mekan çıkışında gazetecilerin bu konu hakkındaki soruları cevapsız bıraktı.

Yılların Getirdikleri

İşkadını Sıdıka Atalay, 25 yıldır devam ettirdiği resim çalışmalarını “Yılların Getirdikleri” adını verdiği sergide bir araya getirdi. Atalay’ın “Bazen şiirlerden, bazen çok sevdiğim klasik Türk sanat müziği eserlerinin güftelerinden, bazen de yaşadıklarımdan esinlenerek yaptım” dediği resimleri, 4 Şubat’a kadar Artisan Sanat Galerisi’nde görülebilir.

Yeni şube

Nilgün Ertuğ’un oğlu Şeref Has ile açtığı “Dolce-Vaniköy 2012”nin ikinci şubesi açıldı. “Cafe Di Dolce” adlı mekân, geleneksel Dolce kahvaltısı, taze mevsim sebzeleri ile bezenmiş öğle yemeği, çay saatinde benzersiz tatlı-tuzlu seçeneklerinin ardından erken akşam yemeği servisi sunuyor.

KISA KISA

Fal baktılar

Elele dergisinin Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde düzenlediği ‘Astroloji buluşması’na birçok ünlü isim katıldı. Etkinliğe, Meyra, Begüm Kütük, Esra Ceyhan, Arte Tahir ve Alegra Levi gibi ünlüler de katıldı. Hande Kazanova, ünlü isimlere 2012 için tüyolar verdi.

Yazarın Tüm Yazıları