Aysal, Dürüst ve Öztürk’ü parayla bulamaz

Güncelleme Tarihi:

Aysal, Dürüst ve Öztürk’ü parayla bulamaz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2013 23:28

Sarı kırmızılı kulübün eski yöneticisi ve TJK Genel Sekreteri Hattat, “Ali Dürüst ve Adnan Öztürk gibi isimler, para verilse bulunamaz. Aysal yanlışa düştü” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Jokey Kulübü’nde genel sekreterlik görevi yapan Osman Hattat, Hürriyet’e konuştu. Hattat, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın kurduğu yeni yönetimin çok tecrübesiz isimlerden oluştuğunu söyledi. G.Saray eski yöneticilerinden Osman Hattat, “Kötü saha sonuçlarında takımın paniklelememesi için Ali Dürüst ve Adnan Öztürk gibi isimler devreye girip toparlayıcı bir rol üstlenebiliyordu. Şimdi Terim tek başına herşeyi göğüslemek zorunda kalacak” diye konuştu.

‘Yokluklarını hİsseder’

AYSAL’ın bu iki isimle yollarını ‘tek adam’ olmak için ayırdığını düşündüğünü söyleyen Hattat, “Başkan yanlış hamle yaptı. Dürüst ve Öztürk’ün yokluğunu hissedecek. Bu iki ismi parayla bulamaz” dedi.
Abdürrahim Albayrak’ın yokluğunun hissedilmeyeceğini iddia eden Osman Hattat, aslında Terim’in futbolcularla çok içli dışlı olunmasını sevmediğini belirtti. Hattat, buna karşın kadro kalitesi nedeniyle G.Saray’ın şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME!