Ayrılık da yok yüzük de

Tuba Ünsal, geçtiğimiz yıl kızı Sare’yi dünyaya getirmek için gittiği Amerika’da Murat Pilevneli ile evlenmiş ve bunu Twitter’ına “Bugün dünyanın öbür ucunda, herkes uyurken, ben sevdiğim adama ‘Evet’ dedim” yazarak duyurmuştu.

Haberin Devamı

Ünsal, geçtiğimiz gün de sitedeki sayfasına “Yeni bir ev, yeni bir hayat” yazınca, kulislerde çiftin ayrıldıkları konuşulmaya başlandı. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Murat Pilevneli ise boşanma haberleri için “Yok öyle bir şey” dedi. Pilevneli’nin alyansını çıkardığı da dikkatten kaçmadı.

YAZA VEDA

Point Hotel Barbaros’un helikopter pistinde düzenlenen “Mojito Lovers” adlı partiye Kelebek yazarı Onur Baştürk ev sahipliği yaptı. Deniz Berdan, Ceylan Çapa, Ayşe Kucuroğlu, Hakan Öztürk, Ezra-Tuba Çetin gibi moda, sanat ve tasarım dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı partinin en dikkat çekici ismi, topuklu ayakkabı giyen müzisyen Serhat Kidil’di. DJ Discoman’ın müzikleriyle başlayan, Binboa kokteyllerinin ikram edildiği yaza veda partisi, Kelly Starlight&DJ Fred M performansı ile devam etti.

Haberin Devamı

Moda ve eğlence

Aralarında Lady Gaga’nın da bulunduğu birçok ünlü isme kıyafet tasarlayan modacı Liz Black, bugün “Marmara Forum Fashion Week” kapsamında defile düzenliyor. Ünlü top model Dree Hemingway’in de podyuma çıkacağı etkinlik, Melisa Çakarlar’ın organize ettiği Big Chefs’teki partiyle devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları