Aykut idmanda Marin'i boğuyordu

Güncelleme Tarihi:

Aykut idmanda Marini boğuyordu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 01:03

Bordo mavililerin, dün sabah gerçekleşen çalışmasında genç oyuncu Melih’e sert müdahalede bulunduğu gerekçesiyle Aykut Demir, Marko Marin’in boğazına sarıldı. İkili akşam saatlerinde aralarında yaşananlardan dolayı özür diledi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da kriz bir türlü bitmiyor. Şota’nın ayrılması, yönetimde yaşanan sıkıntılar derken şimdi de Aykut Demir-Marko Marin krizi patlak verdi. Bordo mavililerin dün gerçekleştirdiği sabah antrenmanında iki oyuncu arasında çıkan tartışmada Aykut, Marin’in boğazına sarıldı. Marin’in, genç oyuncu Melih’e yaptığı müdahale sonrasında çıkan kavga, zorlukla ayrılırken Alman yıldız Marin yeleğini çıkararak önce idmanı sonra da tesisleri terk etti. 26 yaşındaki oyuncunun sahadan çıkarken sarf ettiği “Gördünüz mü? Kulüp bu işte” sözleri dikkat çekti.

KADRO DIŞI iDDiASI

YAŞANAN olay sonrasında Marko Marin, arkadaşının kullandığı araçla tesislerden ayrılırken, menajerini de Trabzon’a çağırdığı iddia edildi. Trabzonspor’un ise olayın diğer kahramanı Aykut Demir’i kadro dışı bıraktığı ifade edildi. Ancak ikili akşam saatlerinde Süleyman Hurma tarafından kulüpte bir araya getirilip barıştırıldı.

Haberin Devamı

AYKUT DEMEK VUKUAT DEMEK

1-Bir cemaate girdiği iddia edilirken sarıklı ve cübbeli fotoğrafları ses getirdi.

2-KATÜ penceresine isabet eden merminin, Aykut’un silahından çıktığı belirlendi.  

3-kız kardeşini hastaneye götüren Aykut, sonuçlar çıkmadan kendisine bilgi vermeyen doktora yumruk attı. 

Aykut idmanda Marini boğuyordu

 

Ve kulüp barıştırdı

MARKO Marin ile sabah idmanında boğazına sarılan Aykut Demir arasında barış sağlandı. Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın araya girmesiyle bir araya getirilen ikili birlikte poz verdi. Resmi siteden yapılan açıklamada ikili “Yaşanan tatsız olaydan dolayı tüm camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür dileriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!