Aykut Hoca hemen istifa etmeli

F.BAHÇE’nin Yeni Malatyaspor’a yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmesi hazin bir durumdur ve teknik direktör Aykut Kocaman için de sözün bittiği yerdir.

Sezon başından bu yana Fenerbahçe’ye takım oyunu oynatmayı bir türlü başaramayan Aykut Hoca’nın yapması gerekense, vakit geçirmeden istifa etmektir. Yeni Malatyaspor yenilgisi, onun futbolcular üzerindeki otoritesini tümüyle yitirdiğini ve bu nedenle düşündüğü oyun planını sahaya yansıtmakta çok zorlandığını gözler önüne serdi. Buna karşılık takım oyunu oynayan Yeni Malatyaspor, gol umudunu bireysel başarılara bağlamış, sistemsiz Fenerbahçe’yi kolayca yendi.
Sevgisinden kuşkumuz yok
Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin yetiştirdiği çok önemli bir değerdir. Onun kişiliğinden ve Fenerbahçe sevgisinden hiçbir kuşkumuz yok. İşte saygı duyduğumuz kişiliği nedeniyle Aykut Kocaman’ın vakit geçirmeden istifa etmesi, hem kendisini daha fazla yıpranmaktan kurtaracak, hem de yönetimi ve bugüne kadar ona tüm gücüyle sahip çıkan başkan Aziz Yıldırım’ı ligin ikinci yarısı öncesinde rahatlatacaktır.
Yazarın Tüm Yazıları