Aydoğan Gündoğan’da

Oya Aydoğan da Bodrum sezonunu açtı.

Ünlü oyuncu, arkadaşını ziyaret etmek için gittiği Gündoğan’da bol bol yüzdü, jet-ski’ye binmeyi de ihmal etmedi.

Toptaş da Bodrum’da

“Recep İvedik” filmindeki rolüyle adından söz ettiren Fatma Toptaş da tatil için Bodrum’u tercih edenlerden. Genç oyuncu önceki gün Lola Beach’te güneşlenip denize girdi, duş alırken de objektiflere işte böyle yansıdı.

Tatile döndü

Sezon başında Bodrum’a gelen Ebru Polat, kısa süre ara verdiği tatilini sürdürüyor. Lola Beach’te güneşlenen Polat, “Yarım bıraktığım tatilimi tamamlamak için yine Türkbükü’ne geldim” dedi.

İşletmeyi aldı

Dodo Beach’in işletmesini devralan Tarkan Arslan, plajda ünlü isimleri de ağırlıyor. Tatil için geldiği Bodrum’da Dodo Beach’e uğrayanlardan biri de Alp Kırşan’dı. Ünlü oyuncu, Arslan’a başarılar diledi.

Ahu’nun jet-ski keyfi

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Ahu Tuğba, her yıl olduğu gibi bu yıl da tatilini Yalıkavak’ta geçiriyor. Önceki gün Dodo Beach’te jet-ski yapan Ahu Hanım’a tatili sırasında kızı da eşlik ediyor...

Keyif zamanı

Türkbükü’nde tatil yapan Yeşim Erçetin, önceki gün Dodo Beach’te denize girdi. Şarkıcı, plajın yenilenen ambiyansını çok beğendiği için buraya geldiğini söyledi.

Evi tadilatta

Erdal Özyağcılar, yaz boyunca Türkbükü Evleri’ndeki evinde kalıyor. “Elveda Rumeli” dizisinin tatile girmesiyle Makedonya’dan döner dönmez soluğu yine Türkbükü’nde alan Özyağcılar, Kenan Doğulu’ya da komşu olan evinde küçük bir tadilata başlandığını söyledi. Usta oyuncu, “Evdeki işler yüzünden her sabah erken saatlerde kendimi dışarı atıyorum” dedi.

Dostlarla buluştu

Eski futbolcu yeni teknik adam Samet Aybaba, tatiline Bodrum’da devam ediyor. Aybaba önceki gün Türkbükü sahillerine indi, dostlarıyla buluşup sohbet etti.
Yazarın Tüm Yazıları