Aybaba da Kunter de terse yatırdı

Güncelleme Tarihi:

Aybaba da Kunter de terse yatırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2013 01:00

Beşiktaş’ta savunmacı Samet Aybaba’nın futbol takımı gol yeme rekoru kırarken, hücum oyuncusu Erman Kunter’in basket takımı ise skor kısırlığı çekti...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta ‘Feda’ sezonunun hocaları olarak futbol ve basketbol takımlarının başına geçen Samet Aybaba ile Erman Kunter, aktif

/images/100/0x0/55eaff00f018fbb8f8a43350
sporculuk dönemlerindeki karakterlerinin aksi bir tabloya imza atarak şaşırttılar.

Futbolculuğunda Beşiktaş savunmasının belkemiklerinden biri olan Aybaba ile yardımcıları Ulvi Güveneroğlu ile Reçep Çetin’in idaresindeki futbol takımı Süper Lig’i 49 gol yiyerek; yani kulüp gol yeme rekorunu kırarak tamamladı. Siyah beyazlı ekip, buna karşın attığı 63 golle şampiyon Galatasaray’ın ardından ligin en golcü ikinci takımı oldu.

KUNTER'E RAĞMEN
Oyunculuk döneminde kırdığı sayı rekorlarıyla dünya çapında ün yapan Erman Kunter ile skorer kimlikleriyle ön plana çıkan Genel Menajer Haluk Yıldırım ve Yardımcı Antrenör Faruk Beşok idaresindeki Beşiktaş basketbol takımı ise 2012-2013 sezonu boyunca hücumda büyük sıkıntı yaşadı.

Haberin Devamı

Savunmada nispeten başarılı gözüken Beşiktaş, özellikle Euroleague performansıyla negatif istatistiklerde tarihe geçti.

70 TAKIM ARASINDA 69'UNCU
Euroleague'de oynadığı 24 maçta 66.3 sayı atabilen Beşiktaş, söz konusu kategoride, bu sezon Euroleague'de mücadele eden 24 takım arasında sonuncu oldu. Bu performans ayrıca Beşiktaş'ı, Euroleague tarihinde boy gösteren 70 takım arasında 69'uncu yaptı.

Beşiktaş, Türkiye Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı 32 maçta ise 76.3 sayı ortalaması ile oynarken, normal sezonun en skorer sekizinci takımı oldu.

Aybaba da Kunter de terse yatırdı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!