Avrupa'da gecenin adamı

Güncelleme Tarihi:

Avrupada gecenin adamı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2011 00:00

Beşiktaşlı futbolcu, önceki akşam Maccabi Tel Aviv’e attığı birbirinden güzel iki golle yıldızlaştı.Quaresma, toplam 20 ile bu sezon Avrupa Ligi’nde kendisine en çok faul yapılan oyuncu unvanını taşıyor.

Haberin Devamı

Yüzde 100’ü finale saklıyoruz

QUARESMA, sezonun geç başlamasından yakınarak, “2 ay kamp mı olur? Ligin gecikmesi beni ve arkadaşlarımı futboldan kopardı. Şu an yüzde 50 ile oynuyoruz. Yüzde 100 halimizi UEFA finaline saklıyoruz” dedi.

QUARESMA'DAN JENERİKLERE GİRECEK GOL - Web TV

QUARESMA YAPTI YİNE YAPACAĞINI - Web TV  

1-Fauller de durduramadı 

BEŞİKTAŞ, Maccabi Tel Aviv’i 3-2 yenerken Quaresma 2 güzel golü ile haftanın flaş oyuncusu oldu. Son maçta 5 faule maruz kalan Portekizli, toplamda 20 ile Avrupa Ligi’nin en çok faul yapılan oyuncusu.

2-İki gol de Stoke’tan

BEŞİKTAŞ’ın grubundaki Stoke City, Dinamo Kiev önünde 2 gol attı ama maç 1-1 bitti. Önce Upson kendi kalesine attığı golle D.Kiev’i  öne geçirdi. Bitime 9 dakika kala Jones takım arkadaşını kurtardı.

Haberin Devamı

3-Arda ilk golünü attı

ARDA Turan, Atletico Madrid’deki ilk golünü deplasmanda Celtic’e attı. Uzaktan vuruşu ile takımına 1-0’lık galibiyeti getiren lejyonerimiz, İspanyol ekibini üst tura taşıyan isim oldu.

4-Daum geri döndü!

CRISTOPH Daum’un takımı Club Brugge, Maribor deplasmanında dakikalar 74’ü gösterdiğinde 3-0 yenikti. Son 16 dakika müthiş bir geri dönüş gerçekleştiren Belçika temsilcisi maçı 4-3 kazandı.

5-Raul 74’ü buldu

AVRUPA kupalarının en golcü oyuncusu Raul, gol sayısını 74’e çıkardı. Schalke’nin Steau Bükreş’i 2-1 yendiği maçta fileleri havalandıran İspanyol yıldızı, 70 golle İtalyan Inzaghi takip ediyor.

6-85 milyonluk fiyasko

TRANSFERE harcadığı 85 milyon Euro ile M.City’den sonra en hovarda kulüp olan Paris Saint Germain, Salzburg’a 2-0 yenilerek grubunda 3. sıraya geriledi. Fransızların elenme ihtimali az değil.

7-Cisse tehdit etti

LAZIO’lu Cisse, Vaslui ile 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra kendisini eleştiren taraftarlara yanıtı twitter’dan verdi. Fransız golcü, ‘’Bunları yazdığınıza pişman olacaksınız” diyerek tehdit savurdu.

8-PAOK mucizesi

GEÇEN sezon aynı kupada F.Bahçe’yi eleyen PAOK, Avrupa başarısına kaldığı yerden devam ediyor. Tottenham’ı, İngiltere’de 2-1 yenmeyi başaran Yunanlılar gruptan çıkmayı garantiledi.

Haberin Devamı

9-Aydınus torpil yapmadı

C Grubu’nda 3-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan Legia Varşova-PSV Eindhoven maçını Fırat Aydınus yönetti. Hakemimiz, PSV lehine bir penaltı verirken, ev sahibi ekipten Kuciak’ı da oyundan attı.

10-9 takım daha işi bitirdi

AVRUPA Ligi’nde bu hafta oynanan maçlar sonunda Braga, A.Madrid, Metalist Kharkiv, PAOK, Standard Liege, Hannover, Schalke, Lokomotiv Moskova ve Stoke takımları bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!