Yine mültecilerle kavga ve yine bir Alman ölü

Güncelleme Tarihi:

Yine mültecilerle kavga ve yine bir Alman ölü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 14:31

Almanya’nın Saksonya Eyaleti’ndeki Chemnitz kentinde önceki hafta mülteci gençlerle çıkan kavgada bir Almanın hayatını kaybetmesinin tartışmaları sürerken, yeni bir kavga ve ölüm olayı daha yaşandı.

Haberin Devamı

ALMANYA önceki hafta bir Almanın mülteci gençler tarafından öldürülmesi sonucu çıkan olaylarla çalkalanırken, ikinci bir ölüm haberi daha geldi. Bu sefer Almanya’nın yine doğu eyaletlerinden Saksonya Anhalt’da 22 yaşındaki bir Alman genci Afgan mültecilerle kavga sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı. Savcılık ve polis iki zanlı Afganın gözaltına alındığını açıkladı.

NEDENİ BİLİNMİYOR
Olay cumartesi akşamı Köthen kentinde yaşandı. Bild Gazetesinin haberine göre iki Afgan, bir başka Afgan ve bir Alman kadınla “Kadını kim hamile bıraktı?” tartışmasına girdi. Kavgayı önlemek için iki Alman araya girdi. Bunun üzerine olay büyüdü. Ağır yaralanan Alman genci hastaneye kaldırıldı. Alman gencin beyin kanaması sonucu öldüğü bildirildi.
22 yaşındaki ağır yaralı Alman gencini hastanede ziyaret eden kardeşinin çok sayıda suçu ve sabıkası bulunan aşırı sağcı biri olduğu bildirildi. Bugün olay yeri yakınında aşırı sağcı AfD’nin kurultayı var. Kurultaya karşı ise sol gruplar gösteri yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!