Yılın kadını: Pink

Güncelleme Tarihi:

Yılın kadını: Pink
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2013 13:21

Pop müziğin yıldız ismi Pink, müzik dergisi Bilboard tarafından yılın kadını seçti.

Haberin Devamı

Etkin müzik dergisi Bilboard, Pink takma adı ile ün kazanan şarkıcı Alicia Beta More’yi yılın kadını seçti. Bilboard’ın bildirdiğine göre, ödül 10 Aralık’ta düzenlenecek olan bir törenle sanatçıya sunulacak.

Derginin ulaştığı verilere göre, Pink’in 2013 yılında çıkardığı “The Truth About Love” adlı albüm sanatçının yaklaşık 20 yıllık kariyerinde ilk defa Billboard-200 sıralamasının ilk sırasına oturdu. Şarkıcının Grammy ödülüne sahip Fun Grubu ile beraber söylediği “Just Give Me a Reason” adlı şarkı ise Bilboard dergisi Hot-100 en iyi şarkılar sıralamasında dördüncü defa ilk sıraya girdi.

Birboard dergisi ayrıca Pink’in 2013 yılında “En iyi pop vokal albümü” kategorisinde Grammy ödülüne aday olduğunu, şarkıcının kariyerinde internetteki 20 milyona yakın şarkı dahil yaklaşık 40 milyon albüm ve 65 milyon şarkı sattığını hatırlattı.

Haberin Devamı

Pink ise Bilboard’ın kararının heyecan verici olduğunu bildirerek “Bu yıl benim için inanılmaz bir yıl oldu. Bu bu ödül için minnettarım ve ayrıca bu yıl çalışma bahtiyarlığı elde ettiğim hayranlarıma, arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Bilboard dergisinin daha önceki “Yılın kadını” ödülüne layık olan kişiler arasında Katy Perry, Beyonce ve Fergie gibi kişiler de yer almıştı. (Rusya'nın Sesi)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!