Yeşiller’li Habeck’ten Maide T.’ye görüşme sözü!

Güncelleme Tarihi:

Yeşiller’li Habeck’ten Maide T.’ye görüşme sözü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2021 12:31

Almanya’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Nilüfer T.’nin annesi Maide T., başkent Berlin’de kızına kavuşmak için düzenlediği eylemini sürdürdü.

Haberin Devamı

ALMANYA Başbakanı Angela Merkel’in başkanlığında düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı öncesi Başbakanlık binasının önüne gelen Maide T. ile beraberindeki grup, protesto gösterisi düzenledi. Maide T., Alman makamlarının ilgisizliğinden yakınarak, “Bugüne kadar hiçbir Alman makamından derdin nedir konu nedir diye soran olmadı. Almanların PKK’lılara karşı uyguladıkları cezalar göstermelik. Ön kapıdan alıyorlar arka kapıdan salıyorlar. Hiç kimseyi kandıramazlar. Bu benim düşüncem. Sadece Türkiye’ye karşı işte bakın biz bir şeyler yapıyoruz gibi davranıyorlar. Onlar bu kadar destek vermese PKK bu kadar yol almazdı” dedi.

HABECK MAİDE T’Yİ DİNLEDİ
Öte yandan Maide T.’nin eylemi sırasında Başbakanlık önünde bulunan Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Robert Habeck ile de görüşerek kızının durumu hakkında bilgi verdi. Maide T.’yi dinleyen Habeck, anneye iletişim bilgilerini vererek görüşme sözü verdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!