Utandığı için Down sendromlu bebeğini reddetti!

Güncelleme Tarihi:

Utandığı için Down sendromlu bebeğini reddetti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 12:10

Ermenistan’da 21 Ocak günü Down sendromlu bir bebek dünyaya getiren Ruzan Badalyan isimli kadının “durumu ailesine utanç vereceği için” bebeğini terk ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Badalyan’ın Yeni Zelanda doğumlu eşi Samuel Forrest’den “karısı ile çocuğu arasında bir seçim yapmasını” istediği ve Forest oğlunu seçince de boşanma kararı aldığı belirtildi.

Dünya basınında çıkan konu ile ilgili haberlerin ardından ABC kanalına kısa bir açıklama yapan Badalyan, “Leo” adı verilen bebeğin annesi olduğunu ve eşinden boşanma kararı aldığını doğrulamakla yetindi.

Oğlunu çok seviğini ve ne olursa olsun onu terk etmeyeceğini söyleyen Forrest’ın bebeği ile anavatanı Yeni Zelanda’ya dönebilmesi için başlatılan “Leo’yu eve getirin” kampanyasına 24 saatte 100 bin dolardan fazla bağış yapıldı. Forrest toplanan para ile Auckland’de oğlu ve kendisi için bir ev bulacağını ve Leo’nun eğitimine yatırım yapacağını söyledi.Forrest toplanan paranın bir kısmıyla da Ermenistan'da bedensel ve zihinsel engelli çocuk büyüten ailelere yardımcı olmayı planladığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!