Ukrayna'da ‘Volkan’ patlayacak

Güncelleme Tarihi:

Ukraynada ‘Volkan’ patlayacak
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 15, 2020 14:34

Türk boksunun gelecek vadeden starlarından Volkan Gökçek, 20 Eylül gecesi Ukrayna’da yapacağı karşılaşmada sekiz maçta hiç yenilgisi bulunmayan ve önüne geleni devren Ukrayna’lı Ruslan Belinski, ile karşılaşacak. Aynı gece Avrupa Şampiyonumuz ve Olimpiyat boksörümüz Ali Eren Demirezen de Polonyalı Kamil Sokolwski’ye karşı yumruk sallayacak. 

Haberin Devamı

20 Eylül gecesi Ukrayna’da ringe çıkacak olan Volkan Gökçek’in karşısına yenilgisiz rakip çıkaran Erol Ceylan, sporcusuna güvendiÄŸini vurgulayarak, ‘Volkan çok iyi bir boksör bu yüzden ona güçlü rakipler alıyoruz ve böylece hızlı bir ÅŸekilde dünya ÅŸampiyonluÄŸuna ulaÅŸmayı planlıyoruz. Volkan mükemmel tekniÄŸi ve gücü ile yendiÄŸi rakipleri tarafından bile alkışlanan yetenekli bir boksördür. Sporcumun güçlü rakipleri rahatlıkla geçebilecek bir kapasiteye sahip olduÄŸuna inanıyorum o yüzden fazla vakit kaybetmeye gerek yok. Devleri bir bir indirerek, zirveye çıkıp ülkemizi bir an önce özlemini çektiÄŸi dünya ÅŸampiyonluklarıyla buluÅŸturarak, bayrağımızı dünyanın zirvesine dikmek istiyoruz’ dedi.Â

Ukraynada ‘Volkan’ patlayacak
Çalışmalarını Bursa’da bulunan Hangar Gym’de sürdüren ve geleceğin yıldızı olarak görülen 24 yaşındaki Volkan Gökçek, ‘Karşıma kim çıkarsa çıksın hiç fark etmez. Ben herkesle, her yerde ve her zaman dövüşmeye hazırım. Baş antrenörümüz Bülent Başer ve Mutlu Akın, öncülüğünde çalışmalarımız mükemmel gidiyor. Şu an için hiçbir sıkıntımız yok’ dedi. 

BAKMADAN GEÇME!