Tyson ve Holyfield yeniden ringe çıkabilir

Güncelleme Tarihi:

Tyson ve Holyfield yeniden ringe çıkabilir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2020 13:32

Boks tarihinin unutulmaz rekabetlerinden birine sahne olan Mike Tyson - Evander Holyfield mücadelesi, yıllar sonra bir gösteri maçında canlanabilir.

Haberin Devamı

Eski ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson, 15 yıllık bir aradan sonra olası bir geri dönüşü işaret etti. Tyson, Instagram hesabında son idmanından bir görüntü kolajı paylaştı. Birkaç saat içinde, fiziksel olarak iyi görünen Tyson'ın yumruk kombinasyonlarını içeren klip, üç milyondan fazla görüntüleme aldı. "Geri döndüm" diyen 54 yaşındaki Tyson, 2005'ten beri profesyonel bir boks maçına çıkmadı. Daha önce Sky'de yer
alan habere göre ise Tyson'ın eski rakiplerinden Holyfield, geliri Covid-19 mağdurlarına bağışlanmak üzere yapılacak bir gösteri maçına açık olduğunu söylemişti. Holyfield'ın bu demeci ve Tyson'un idman videolarından sonra efsane ikilinin yıllar sonra bir yardım ve gösteri maçında tekrar ringe çıkabileceği yönünde haberler ağırlık kazandı.

Tyson ve Holyfield yeniden ringe çıkabilir
İkili, 90'larda Tyson'ın Holyfield'ın kulağını ısırdığı maç dahil iki kez karşılaşmış, iki maçı da Tyson rakibine kaybetmişti.

BAKMADAN GEÇME!