Türkiye’ye 6 milyon 400 bin koltuk ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’ye 6 milyon 400 bin koltuk ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2018 12:18

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2019 yazı dış hat uçuş programında Türkiye’ye rekor kapasiteyle 6 milyon 400 bin adet koltuk ayırdı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE ile Avrupa arasındaki uçuş sayısını önemli ölçüde artıracak olan SunExpress Antalya, İzmir ve Anadolu kentleri ile Avrupa arasında en fazla sayıda direkt tarifeli uçuş düzenleyen havayolu oluyor. 30’dan fazla ülkede toplam 90 destinasyona uçuş düzenleyen SunExpress’in CEO’su Jens Bischof, Türk turizminin öncü havayolu şirketi olduklarını belirterek, “Geçen yaz sezonunda Türkiye turizm pazarına toplam 5 milyon koltuk sunmuştuk, bu yıl rekor bir artışla 6,4 milyon koltuk ayırdık. Bu yaz Türkiye’de 16 noktadan Avrupa’da 36 destinasyona tarifeli direkt uçuş düzenleyeceğiz”dedi.

ZOR YILLARDA BİLE AZALMADIK
Türk turizmine olan inançlarını hep koruduklarını belirten Bischof, “Diğer havayolları kapasitelerini Türkiye dışı pazarlara kaydırırken, biz SunExpress olarak, Türk turizminin zor yıllarında bile Antalya ve İzmir’e kapasitemizi artırdık. 2019’da Türk turizminin rekor kırması için bütün desteğimizi sunacağız. Yolcuların seçimi olarak bilinen Skytrax tarafından seçilen dünyanın en iyi 5., Türkiye’nin ise en iyi tatil havayolu olarak SunExpress’in gerçekleştirdiği bu rekor kapasite artışı, Türk turizminde yaşanması beklenen artışın önemli bir göstergesi” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’ye 6 milyon 400 bin koltuk ayırdı

ANTALYA’YA 4, İZMİR’E 3 YENİ ROTA
Avrupa’dan Antalya’ya 3.5 koltuk ayıran SunExpress Antalya’ya Norveç’te Oslo, İsveç’te Göteborg, Hollanda’da Eindhoven ve Çekya’da Prag olmak üzere 4 yeni rota sunacak. 2019 yazında havayolunun Antalya’dan sunduğu toplam dış hat destinasyon sayısı 36 olacak.
İzmir’e toplam koltuk arzını 1,7 milyona yükselten SunExpress’in bu yaz İzmir çıkışlı yeni dış hat noktaları, Hollanda’da Eindhoven, Rusya’da St. Petersburg ve Fransa’da Marsilya olacak. İzmir’den sunduğu toplam dış hat destinasyon sayısı ise 32’ye yükseliyor.
4.000’den fazla çalışanı ve 70 uçaklık filosu ile her yıl 9 milyon yakın yolcu taşıyan SunExpress’in uygun fiyatlı kaliteli uçuşlarına www.sunexpress.com edresinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!