Türkiye-Almanya final maçı öncesi Almanya’nın kalecisi öldürüldü! Dünya, Berlin’in Köpekleri ile tanıştı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye-Almanya final maçı öncesi Almanya’nın kalecisi öldürüldü Dünya, Berlin’in Köpekleri ile tanıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 13:28

“Dogs of Berlin” adlı yeni Netflix dizi film uzun süre konuşulacağa benziyor. Alman milli takımının Türk kökenli milli kalecisi Türkiye Almanya maçına bir gün kala öldürülüyor. Biri adaleti arayan Türk kökenli polis, diğeri eski neonazi Alman polis cinayeti aydınlatmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

ALMANYA yapımı ‘Dogs of Berlin’ (Berlin’in Köpekleri) adlı Netflix dizisi 190 ülkede aynı anda vizyona girdi. Polisiye dizide Alman milli takımının Türk kökenli kalecisi Orkan Erdem, Almanya-Türkiye arasında oynanacak dünya kupası şampiyonası finalinden bir gün önce Berlin’de öldürülüyor. Kaleci Erdem’in cesedi bir parmağı kesik bulunuyor. Emniyet müdürü maçtan önce cinayetin kamuoyuna yansımasını istemiyor. Zaten maç öncesi Berlin’de hava gergin. Neonaziler bir Türk kökenlinin Alman milli takımının yıldızı olmasını, bazı Türk futbol taraftarları ise Orkan Erdem’in Türkiye’ye karşı Almanya’nın kale bekçisi olmasını istemiyor.

Türkiye-Almanya final maçı öncesi Almanya’nın kalecisi öldürüldü Dünya, Berlin’in Köpekleri ile tanıştı

Haberin Devamı

UYUŞTURUCU ÇETESİ, MAFYA, NEONAZİLER
Berlin’de ‘Küçük İstanbul’ olarak bilinen Kreuzberg’te uyuşturucu çetelerini ortaya çıkarmak için çalışan Türkiye kökenli polis Erol Birkan, Doğu Berlinli polis Kurt Grimmer ile birlikte cinayeti aydınlatmakla görevlendiriliyor. Türk polis Birkan’ı Almanya’nın başarılı sinema oyuncularından Fahri Yardım, Alman polis Kurt Grimmer’i ise Felix Kramer oynuyor. İki zıt karakterde polis cinayeti aydınlatmak için Araplardan oluşan uyuşturucu ve bahis çetelerinin, Doğu Avrupa mafyası ve neonazilerle holiganların arasına giriyor. Dizide yeraltı dünyasının yanı sıra başkentin yoksul ve fakir dünyasını da sahneye taşıyor

BAKMADAN GEÇME!