Türkgücü Ataspor sonu mutlu kapattı

Güncelleme Tarihi:

Türkgücü Ataspor sonu mutlu kapattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2015 14:06

Sadece 1 puan lazımdı ve kendi sahasında oynuyordu. Üstelik son maçı idi. Yani, ölüm kalım savaşı gibi bir şey. Onlarca seyircisi de destek için gelmişti. Ünlü kulübümüz Münih Türkgücü Ataspor son maçına böyle çıktı. Rakibi ise hiç bir iddiası olmayan SV Hebertsfelden takımı idi.

Haberin Devamı

Kalede Murat’ın ardından, Mevlüt (Simon), Yakup, Ali Basancı (Stylianos), Deniz, Gökhan, Özgür, Burak (Al Nisani), Ömer, Erhan ve Ferdi kadrosu ile sahaya çıkan Türkgücü Ataspor Münih, ilk dakikadan itibaren atak oynamaya ve gol aramaya başladı.

ÖMER KANCA SÜPER ATIYOR

Maçın 30.dakikasında Ömer Kanca, ceza alanının dışından aşırtma bir vuruş yaptıki, top sol doksana girdi ve 1-0 diye tabelaya yazdı. 10 dakika sonra yine, aynı oyuncu bu kezde sağdoksan denilen köşeye aynı pozisyondan 2.golü attı ve Türkgücü Ataspor oyuncuları ile seyircileri sevince boğuldu. İlk yarı da bu sonuçla bitti.

DENİZ SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Maçta son derece iyi bir performans sağlayan Deniz Sarı ise 59.dakikada sahneye çıktı ve son söyleyen golü attı. 3-0. Bu sonuçla Türkgücü Ataspor haftalardır düşme tehlikesi yaşarken, bundan kurtulmuş oldu ve Landesliga Süd-Ost grubunda gelecek yıl yeniden oynama hakkını kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!