Türk ve Alman takımları Atatürk Kupası için mücadele edecek

Güncelleme Tarihi:

Türk ve Alman takımları Atatürk Kupası için mücadele edecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 14:11

Bu yıl , “1.Türk-Alman Uyum Festivali ve Atatürk kupası “ adını alan turnuvada dört Türk takımı ile dört Alman takımı olmak üzere sekiz takım mücadele edecek. Turnuva 13 ve 14 Haziran tarihlerinde TV Fürth 1860 sahasında yapılacak

Haberin Devamı

Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya’nın önerisi ile bu yılki Atatürk kupası turnuvası, “1. Türk-Alman Uyum Festivali ve Atatürk kupası“ adı altında yapılacak.

Bu amaçla turnuva sponsorlarından Dorfner temizlik firması Müdürü Sinan Akdeniz’in ev sahipliğinde yapılan tanıtım toplantısına, Uluslararası Nakliye Firması Panalpina, Metro firması ve diğer sponsorların yan sıra turnuvaya katılacak futbol takımı temsilcileri ile spor adamları katıldı.

TURNUVA 13 VE 14 HAZİRAN TARİHLERİNDE

Asip Kaya turnuvaya gösterilen ilgiye teşekkür ederek, "Toplumlararası uyum ve hoşgörüye ihtiyacımız var. Krşılaşmalar 13 ve 14 Haziran tarihlerinde oynanacak" dedi.

SİYASİLERDEN DESTEK

TV Fürth 1860 Başkanı Michael Eglau ve Gençlik Sorumlusu Bernd Winter, verdikleri bilgide maçların bir şölen havası içinde geçeceğini, kurulacak sahnede çeşitli etkinliker yapılarak turnuvanın renkleneceğini söylediler.

Turnuvaya Nürnberg, Fürth ve Schwabach Belediye başkanlarının yanı sıra, Federal Milletveki Dagmar Wöhrl, Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen de destek veriyor

TAKIMLAR ŞÖYLE

Atatürk Kupasına katılacak takımlar şöyle:

TÜRK TAKIMLARI:
Nürnberg Dergahspor, Nürnberg Çağrıspor, Nürnberg Eyüp Sultan, Forcheim Türk Kültür.
ALMAN TAKIMLARI: SG Quelle, Erlangen ATSV, Fürth ASV ve SV Schwabach

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!