Teknik direktör takası

Güncelleme Tarihi:

Teknik direktör takası
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 30, 2013 17:04

AVRUPA’nın önemli kulüpleri yeni sezona teknik direktörlerini değiştirerek başlıyor. Bayern Münih, Chelsea, Real Madrid, M. United, M. City, Paris SG gibi kulüpler arasında antrenör değişiklikleri, takası yaşandı.

Haberin Devamı

Jose Morinho eski göz ağrısı Chelsea’ye döndü. Real Madrid ondan boşalan yere Paris SG’nin İtalyan teknik adamı Carlo Ancoletti’yi getirdi. Fransız kulübü ise milli takımlarının eski teknik direktörü Laurent Blanc’ı futbol takımının başına geçirdi. Geçen sezonu üç kupayla kapatan Bayern Münih de Jupp Heynckes’i emekli etti. Pepe Guardiola ile anlaştı. Premiere Ligi’nde M. United Sör Alex Ferguson’dan boşalan koltuğa İskoç David Moyes’i oturturken altı yıllık sözleşme yapmayı da ihmal etmedi. Bir diğer İngiliz kulübü M. City’de Malaga’nın başarılı çalıştırıcısı Manuel Pellegrini ile anlaştı. Liste böyle uzayıp duruyor. Aslında ülkemizdekinden farklı bir şey yok. İsimler aynı kalıyor, kulüpler değişiyor.

BOMBALAR YAKINDA PATLAR
Avrupa’da kulüpleri çalıştırmak büyük sorumluluk istiyor. Yıldız futbolcuların bulunduÄŸu takımların başına getiriliyorsunuz. Hata affetmiyorlar. Ama size de her imkanı saÄŸlıyor ve büyük paralar ödüyorlar. ÖrneÄŸin Morinho Chelsea’den yılda 11.5 milyon Euro para alacak. Primler hariç. Paris SG geçen yıl yeni oyuncular için 250 milyon Euro harcadı. Fransa liginin yeni ekibi Monaco da Arap Åžeyhleri sayesinde milyonlarca Euroluk transferlerin altına imza atmaya hazırlanıyor. Aslında daha transfer çılgınlığı baÅŸlamadı. Yakında büyük bombalar patlayacaktır.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!