Tayfun Korkut, ilk maçında kazanamadı!

Güncelleme Tarihi:

Tayfun Korkut, ilk maçında kazanamadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2021 12:18

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Hertha BSC’nin başına getirilen teknik direktör Tayfun Korkut’un takımının başında çıktığı ilk maçında Stuttgart deplasmanında bir puanla dönmesi takımın yeniden umutlanmasını sağladı.

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga'nın 14. haftasında Stuttgart ile Hertha Berlin karşı karşıya geldi. Mücadelede Stuttgart 2-0 öne geçmesine rağmen, Hertha Berlin pes etmeyerek 2-2'yi buldu ve sahadan bir puanla ayrıldı. Maç Baden-Württemberg eyaletindeki korona önlemleri nedeniyle çok az sayıda seyirci önünde oynandı.Soğuk algınlığı nedeniyle Hertha’nın Türk kökenli futbolcusu Suat Serdar maçta yer almadı.

KarşılaÅŸmada Stutgart'ın golleri, 15. dakikada Omar Marmoush ve 19. dakikada Philipp Förster kaydetti. Hertha Berlin'in golleri ise 40. dakikada ve 76. dakikada Stevan Jovetic'ten geldi.Â

Tayfun Korkut, ilk maçında kazanamadı
Tayfun Korkut, maç sonrası yaptığı açıklamada, "2-0'lik geriden takibin ardından oynamaya devam etikleri ve 2-2'lik bir beraberliği hak ettikleri için takımıma iltifat etmeliyim. En çok da geriden gelip tüm oyun alanlarında olmamız beni en çok mutlu etti. Üç puan da hak edilmişti. Ancak başlangıçtan memnunum" dedi. Tayfun Korkut, maçın ilk dakikalarında iki gol geride olmalarının dezavantaj olduğunu kaydetti.
Tayfun Korkut, ilk maçında kazanamadı
Bu sonucun ardından Stuttgart, 6 puana yükseldi. Herta Berlin ise yeni teknik direktörü Tayfun Korkut yönetiminde çıktığı ilk maçta sahadan eşitlikle ayrıldı ve puanını 7'ye çıkardı. Ligin bir sonraki haftasında Stuttgart, Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. Tayfun Korkut'lu Hertha Berlin ise kendi sahasında Arminia Bielefeld ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!