Suntat’ın dört ürününe uluslararası ödül

Güncelleme Tarihi:

Suntat’ın dört ürününe uluslararası ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 10:35

Uluslararası Üstün Lezzet ve Kalite Enstitüsü (ITQI), Suntat’ın ‘Alice Siyah Yaprak Çay’, ‘Siyah, Sele Zeytin’, ‘Yaprak Sarma’ ve ‘Jumbo Fasulye’ ürünlerini ödüle layık ördü.

Haberin Devamı

Suntat’ın dört ürününe uluslararası ödül
ŞİRKETTEN yapılan açıklamada, ‘Yaprak Sarma’nın 2006, 2012, 2015 ve 2017 yıllarından sonra bu yıl beşinci kez ödüle layık görüldüğü belirtilirken, ‘Jumbo Fasulye’nin üçüncü kez (2007, 2012 ve 2018), ‘Alice Siyah Yaprak Çay’ın ikinci kez (2011 ve 2018), ‘Siyah Sele Zeytin’in ise ilk kez ödül aldığı ifade edildi. Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen ödül törenine katılan Suntat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan ise tükecileri sayesinde ödül aldıklarını söyledi:
“Kalitemizi artırmamız için bizi sürekli olarak destekleyen, bize güven duyan tüm müşteri ve tüketicilerimize teşekkür ederiz. Onların güvenine layık kalabilmek için bundan böyle daha da azimli çalışacağız. Ürünlerimizi deneyip, kalitemizi artırabilmemiz için bize fikirlerini de bildirebilirler. Bizim için katile ve tüketicilerimizin sağlığı önemlidir. Bizim için en büyük ödül onları memnuniyeti.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!