Stuttgart’ın üç silahşörü

Güncelleme Tarihi:

Stuttgart’ın üç silahşörü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2013 00:09

Almanya 1. Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ın yardımcı antrenörü Erdinç Sözer bu sene daha geniş kadro ile hedeflerini yükselttiklerini söyledi.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Bundesliga takımlarından Stuttgart’tın üç silahşorunu teknik direktör Bruno Labbadia ve yardımcısı Erdinç Sözer ile ilk defa görüntüledik. Labbadia sezon hazırlıklarının yoğun şekilde devam ettiğini belirtirken her şeyin istedikleri gibi gittiğini söyledi. Kadrosunda takım kaptanı Serdar Taşçı ile geçen sene takıma katılan Tunay Torun’dan sonra üçüncü Türk asılı oyuncu Sercan Sararer’i alan Stuttgart yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Tunay bu yıl sakatlık yaşamak istemediğini ifade ederken şimdilik her şey yolunda diyor.

"GEÇEN YIL KADROMUZ KÜÇÜKTÜ"
Yeni transferlerimizden çok memnunuz. Kısa zamanda uyum sağladılar. Geçen yıl maddi durumumuzun el vermemesi nedeniyle kadromuz daha küçüktü. Şimdi daha genişledi. Bununla beraber bizden beklentilerde arttı. Bizde bu yönde çalışıyoruz. Yeni sezona daha umutlu hazırlanıyoruz. Kaliteli ve karakterli oyuncular aldığımızı düşünüyorum. Bu da bize gelecek için umut veriyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!