Soyunup tarihi çeşmeye atladılar

Güncelleme Tarihi:

Soyunup tarihi çeşmeye atladılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 12:21

İtalya’nın başkenti Roma’da tatil yapmakta olan 6 İngiliz soyunup tarihi bir çeşmeye girince ahlaksızlık suçlamaları ile karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

İngiltere’nin Cirencester kentinde bulunan çevresel çevre gelişimi şirketi Environmental Dimension Partnership için çalışan 2’si kadın 6 ekolojist ve mimar tatillerinin son gecesinde bolca içtikten sonra soyunup tarihi Naiads çeşmesinin içine girdi.

Soyunup tarihi çeşmeye atladılar


Görgü tanıkları 4 erkeğin anadan doğma soyunduğunu kadınların ise sadece üstsüz olduğunu belirtirken grubun yaklaşık yarım saat boyunca çeşmenin içinde şarkı söyleyip oyunlar oynadığını ve yoldan geçenlerin onları kameraya aldığını açıkladı.

Soyunup tarihi çeşmeye atladılar


İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan bir görgü tanığı olayın “Antik Roma’da yaşanan bir grup seks sahnesine benzediğini” söyledi.

Soyunup tarihi çeşmeye atladılar


Grubun olay yerine gelen polisler tarafından çeşmeden çıkartılıp ahlaksızlık suçlaması ile gözaltına alındığı açıklandı.

Şirket direktörü Ben Rosedale (39), peyzaj mimarları Charles Mylchreest (46) ve Richard Crooks (49) ile grafik danışmanı Tom Speed (26), Ekolojist Claire Neale (25) ve danışman ekolojist Dr Vicky Nall (32)’in ahlaksızlık suçlamalarına rağmen ülkelerine dönmelerine izin verildi.


Soyunup tarihi çeşmeye atladılar

Hukukçular grubun davaya katılmak için İtalya’ya dönmek zorunda kalmayacağını ve büyük olasılıkla 3 yıla kadar hapisle cezalandırılabilen ahlaksızlık suçlaması nedeniyle aldıkları cezayı çekmeyeceğini söyledi. Ancak grubun İtalya’ya geri dönmeleri durumunda derhal hapse atılma tehlikesiyle karşı karşıya olacağı da belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!