Sokaktaki evsizden ne istedin!

Güncelleme Tarihi:

Sokaktaki evsizden ne istedin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2020 16:37

Berlin’de, kimliği belirsiz bir kişi evsiz bir kişiyi yakmak istedi. Bankta yattığı sırada yakma girişiminde bulunulan evsizin pantolonun paçası tutuştu, ancak yanmaktan son anda kurtuldu. Evsizin, polisteki ifadesinde adını bilmediği bir tanıdığının yaktığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

POLİSTEN edinilen bilgiye göre olay Charlottenburg semtinde bulunan Otto Suhr Alle’de meydana geldi. Dün gece yarısı bankadan para çekmek isteyen bir kişi, sokaktaki bankta yatan iki evsizden birinin pantolon paçasının alev aldığını fark edince hemen polise haber verdi. Polis olay yerine gelene kadar evsiz yanan paçasını söndürdü ve son anda yanmaktan kurtuldu.

BİR TANIDIĞI YAKMIŞ
Yanında yatan diğer evsiz ve polisi harekete geçiren görgü tanığı ise olay yerinden uzaklaştı. Evsizin durumunun iyi olduğu bilgisini de paylaşan polis, olayı aydınlatmak için ortadan kaybolan diğer evsizle polise haber veren görgü tanığını arıyor. Bacağı tutuşan evsizin polise verdiği ifadesinde adını bilmediği bir tanıdığının kendisini yaktığını söylediği de öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!