Şimdi de saldırganın arkadaşları konuştu

Güncelleme Tarihi:

Şimdi de saldırganın arkadaşları konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2015 16:15

Üç ay önce Tuğçe Albayrak'a saldırıp genç kızın hayatını kaybetmesine neden olan Sanel M.'nin arkadaşları ilk kez olay gecesi hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Offenbach'ta park yerinde 23 yaşındaki Tuğçe'ye saldırıp genç kızın ölümüne sebep olan Sanel M.,üç aydır hapiste yargılanmasını bekliyor. O günden beri saldırgan tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Şimdi ise saldırganıın üç arkadaşı ilk kez olay gecesini anlattı.

Stern dergisine konuşan Sanel M.'nin üç arkadaşı, olanlardan üzüntü duyduklarını, ancak arkadaşları Sanel M.'yi suçlamadıklarını ifade etti.

AİLEYİ ZİYARET ETMEYE CESARET ETMEDİLER

Sanel M.'nin Tuğçe'den çok genç kızın arkadaşlarına sinirlendiğini dile getiren görgü tanıkları, olaydan sonra Tuğçe'nin ciddi şekilde yaralandığına ihtimal vermediklerini söyledi. Gençler ayrıca daha sonra Tuğçe'nin ailesini ziyaret etmek istediklerini, ancak buna cesaret etmediklerini ifade etti.

"TUĞÇE GELENE KADAR SORUN YOKTU"

Haberin Devamı

Gençler; Tuğçe tarafından kurtarıldığı söylenen Alman kızlarla Sanel M. arasında aslında herhangi bir sorun yaşanmadığını iddia ederek taciz olayını yalanladı.

Tuvaletin önünde yerde oturuken rastladıkları kızların son treni kaçırdığını ve bununla ilgili sohbet ettiklerini dile getiren gençler, Tuğçe'nin birden bire ortaya çıktığını ve onları kadın tuvaletinden bağırarak kovduğunu öne sürdü.

Arkadaşları, Sanel M.'nin bunun üzerine sinirlenip daha sonra park yerinde de Tüğçe ve arkadaşlarıyla tartışmaya devam ettiğini ve ağır küfürler sonucu Tuğçe'ye saldırdığını söyledi.

HAKKINDA DAVA AÇILDI

Savcılık, Sanel M.'ye 'ölümle sonuçlanan yaralama' suçundan dava açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!