Şiddeti reddetti, şikâyetçi oldu

Güncelleme Tarihi:

Şiddeti reddetti, şikâyetçi oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2021 13:03

Almanya Milli Takımı eski oyuncularından Jerome Boateng, eski hayat arkadaşına şiddet uyguladığı suçlamasıyla Münih İdare Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Savcılık, 2014’te Dünya Kupası’nı kaldıran futbolcunun, eski kız arkadaşına tatildeyken çıkan tartışma sırasında kasıtlı yaralama suçlamasıyla yargılanması için dava açtı. İddianamede, Karibik adalarında 2018 yılında yapılan tatil sırasında Boateng’in kız arkadaşına boksör gibi yumruk attığı, yerde sürüklediği, kafasından ısırdığı ve ağır hakaretler ettiği, camdan bir lamba fırlattığı yer alıyor. Duruşmaya avukatı Kai Walden ile birlikte katılan Boateng suçlamaları reddetti. Suçlamaların aksine kız arkadaşının kendisine hakaretler yağdırdığını ve çok agresif olduğunu belirten Boateng, kız arkadaşının kendisini dudağından ısırması üzerine ittiğini, bunun üzerine de yere düştüğünü söyledi. Boateng’in avukatı Walden de müvekkiline yönelik iddiaların ispatı olmadığını belirtirken, müvekkilinin de davacıdan şikâyetçi olduğunu söyledi.
Duruşmanın geçen yıl aralık ayında başlaması öngörülmüştü. Ancak bir tanığın koronavirüse yakalanması üzerine duruşma ertelenmişti. Duruşmalarda tanık olarak Boateng’in eski kız arkadaşı ve onun arkadaşları ifade verecek. Davada toplam 4 tanığın yer aldığı belirtildi.

Şiddeti reddetti, şikâyetçi oldu

 

BAKMADAN GEÇME!