Shaqiri, çok şaşırttı; 'Favori Bayern Münih

Güncelleme Tarihi:

Shaqiri, çok şaşırttı; Favori Bayern Münih
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2019 09:46

Liverpool'un İsviçreli yıldızı Xherdan Shaqiri, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih maçı öncesi Alman ekibini favori gösterdi.

Haberin Devamı

Liverpool ile Bayern Münih arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçı öncesinde Liverpool'un İsviçreli yıldızı Xherdan Shaqiri'den ilginç açıklamalar geldi.

Zorlu maç öncesi eski takımı Bayern Münih'i favori göstererek şaşırtan Shaqiri, ''Çok zor bir eşleşme olacak. Bayern'in eksikliklerinden yararlanıp geçen sene olduğu gibi finale çıkmak istiyoruz. Bayern'in favori olduğunu söyleyebilirim. Dünyanın en iyi kulüplerinden biri. Her zaman şampiyonluğa oynuyorlar. Ancak biz de son zamanlarda yaptıklarımız ile Bayern Münih'e yaklaştık.'' sözlerini kullandı.

''GOL SEVİNCİ YAPAR MIYIM BİLMİYORUM''

Eski takımı Bayern Münih'e gol atması halinde sevinip sevinmeyeceğini de anlatan İsviçreli futbolcu, ''Eğer Bayern'e gol atarsam kesinlikle mutlu olurum ama gol sevinci yapar mıyım bilmiyorum. O anki moduma göre değişir.

Haberin Devamı

Shaqiri, Liverpool - Bayern Münih maçında favorinin Bayern Münih olduğunu söylüyor ancak iddaa risk yönetimi, Shaqiri ile aynı görüşte değil. Risk yönetimi, Liverpool'u 1.80 oran ile maçın favorisi olarak gösterirken, beraberliğe 3.30, Bayern Münih galibiyetine ise 2.90 oran verildi.

BAKMADAN GEÇME!