Seri tecavüzcü Türk çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Seri tecavüzcü Türk çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 00:00

Berlin ve Brandenburg eyaletinde sekiz kadını bıçakla tehdit edip tecavüz eden sapık, polisin uzun süren çalışması sonucu yakalandı. Yakalanan seri sapığın, hırsızlık ve uyuşturucudan sabıkalı Murat Ç. olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Berlin Brandenburg eyaletlerinde kadınların korkulu rüyası haline gelen seri tecavüzcü yakalandı.

2013 ile 2015 yılları arasında sekiz kadına tecavüz eden sapık, uzun süre polisi peşinden koşturmuştu. Sapığın yakalanmasıyla Berlin ve Brandenburg'da yaşayanlar derin nefis aldı.

UYUŞTURUCU VE HIRSIZLIKTAN SABIKALI

Uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkalı seri tecavüzcü Türk çıktı. 29 yaşındaki tecavüzcü Murat Ç. evine yapılan baskınla yakalanıp ilk sorgusundan sonra cezaevine kondu.

Savcılık tarafından yapılan açıklamaya göre 29 yaşındaki zanlının yakalanması için Berlin Eyalet Polisi yoğun bir çalışma sürdürdü. Tecavüzcünün kurbanlarını sabahın erken saatlerinde takip ettiği ve daha sonra bıçakla tehdit ederek tecavüz ettiği de açıklamada yer aldı.

Görgü tanıklarının ve yapılan DNA incelemesi sonucu tecavüzcü Murat Ç.'ye ulaşıldığı da açıklamada belirtildi.

Wedding'de yaşayan Murat Ç.'nin yakalanmasına en çok komşuları ve çevredeki esnaf sevindi.

"HİÇ ŞAŞIRMADIK!"

Aynı binada oturan komşuları, Murat Ç. ile ilgili olarak hiç şaşırmadıklarını söyledi. Bina sakinleri ve çevredeki esnaf “Yakalanması iyi oldu. Hak ettiği cezayı alsın” dedi.

SINIR DIŞI EDİLEBİLİR

Hırsızlık ve çalıntı mal satan Murat Ç.'nin üç kardeşi bulunuyor. İşlediği suçlar nedeniyle oturum sorunu da bulunan Murat Ç.'nin yargılanma sonrası Türkiye'ye sınır dışı edilmesi tahmin ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!