Saraydan eşi görülmemiş yalanlama

Güncelleme Tarihi:

Saraydan eşi görülmemiş yalanlama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2015 11:36

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'in Amerika'da 17 yaşındaki bir kızla zorla cinsel ilişkiye girdiği yönündeki skandal haber İngiltere'nin gündeminden düşmüyor.

Haberin Devamı

Buckingham Sarayı'ndan dün iddiaları yalanlayan açıklamanın ardından daha önce benzeri görülmemiş biçimde ikinci bir sert açıklama geldi.

İlk açıklamasında herhangi bir yorum yapmaktan kaçınan Buckingham Sarayı ikinci açıklamasında iddiaların 'kat’i biçimde doğru olmadığı'nı vurguladı.
Buckingham Sarayı'nın sözcüsü 'York Dükü Prens Andrew'in, Virginia Roberts ile herhangi bir ilişki veya herhangi bir cinsel ilişki yaşadığı kesinlikle doğru değildir. Suçlamalar yanlıştır ve hiçbir temele dayanmamaktadır' ifadelerini kullandı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin aktardığına göre, kadının suçlamaları York Dükü'nün eski arkadaşı ve pedofili suçundan mahkum olmuş Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in yargılandığı davanın bir bölümünü oluşturuyordu. Duruşmada, reşit olmayan bir genç kızla cinsel ilişkiye girme suçlamasında Prens'in de adı geçiyordu.

Prens Andrew'in Epstein ile New York'ta fotoğraflandığını yazan gazete, genç kadının 1999-2002 yılları arasında Londra, New York ve Epstein'e ait Karayipler'deki bir adada prens ile zorla cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını iddia ettiğini aktardı.

Mail on Sunday ve Sunday Mirror gazeteleri bugünkü baskılarında Virginia Roberts ile son yıllarda yapılmış röportaja yer verirken Sunday Express gazetesi Prens Andrew'in İsviçre'deki kayak tatilinde olduğunu ve İngiltere'ye döner dönmez tecavüz iddialarla karşılaştığını yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!