Roman Petrovich Neustadter imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Roman Petrovich Neustadter imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2016 19:25

Alman asıllı Rus futbolcu Roman Petrovich Neustadter, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen bir törenle, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

VE Fenerbahçe bir yıldıza daha renklerine bağladı...

Alman asıllı Rus futbolcu Roman Petrovich Neustadter ile sarı lacivertliler 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ülker Stadı’nda yapılan imza törenine, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu da katıldı. 

Yeni sezonda giyeceği “33” numaralı formasıyla imza törenine çıkan Rus stoper, Fenerbahçe’de olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek, şunları söyledi...
Çok büyük taraftarları olan dev bir kulübe geldim. Bu takıma katkı sağlamak ve yardımcı olmak için buradayım. Takım arkadaşlarım ve hocamızla birlikte tüm taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum.

NEREDE İHTİYAÇ VARSA ORADA GÖREV ALABİLİRİM

Benden neler beklendiğini gayet iyi biliyorum. Hem stoper hem de orta sahada oynayabiliyorum. Takım bir takım oyuncusuyum. Nerede ihtiyaç varsa orada görev alabilirim.

Haberin Devamı

Transfer döneminde başka takımlarla konuştum ama Türkiye’den farklı bir takımla görüşmedim. Çok fazla dedikodu oldu. Ancak Fenerbahçe’nin ilgisini duyduktan sonra menajerime ‘Hemen gidip görüşelim’ dedim ve doğru adım attım.
Ben yeni bir sözleşme imzalarken ne zaman bitecek ya da neler olacak diye imzalamam. Futbol bu neler olacağını bilemezsiniz. Net doğrular yoktur. Fenerbahçe ile iyi bir süreç geçirdik ve bana büyük bir aileye geldiğimi anlattılar.
Çok taraftarı olan, güzel tesisleri ve çok iyi hocası olan bir kulübe geldiğimi söylediler. Kulübün başarı istediğini belirttiler. Benim gelme sebeplerim bunlardı. Çok büyük bir kulübe geldim ve bu bana hala inanılmaz geliyor.

KIRMIZI KART İLE TANIŞMAYAN STOPER!

Fenerbahçe, 13 yıl sonra bir Rus futbolcuyu kadrosuna kattı. Neustadter, Vladimir Beschastnykh’den sonra Fenerbahçe’nin tarihindeki ikinci Rus futbolcu oldu. Bundesliga’da 7 sezon forma giyen Neustadter, çıktığı 181 maçta hiç kırmızı kart görmedi. Tecrübeli savunmadı, hem Almanya hem de Rusya’nın milli takım formalarını giydi.

ATTIĞI GOLLE CİMBOM'A GÖNDERME YAPTILAR!

Neustadter’in FBTV’de katıldığı programda, Schalke 04 formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a attığı gol de gösterildi.

Haberin Devamı

Moderatörün, “Gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray’a gol atmak gerekir” demesi üzerine Rus savunmacı, “Aynı şeyi Fenerbahçe formasıyla da yapmak istiyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!