Prense nazar değdi

Güncelleme Tarihi:

Prense nazar değdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2013 00:29

DANİMARKA Prensi Joachim, katıldığı Historic Grandprix antika araba yarışlarında 1965 model Ford Cortina arabası ile 6 puan alarak üçüncü oldu.

Haberin Devamı

Her yıl düzenlenen yarışlarda olduğu gibi bu yıl da şansızlık yaşayan Prens Joachim, ilk yarışta freninin ve debriyajının bozulmasına rağmen yarışı tamamlayabildi. İkinci yarışta ise arabasını çarpan Prens Joachim, pes etmeyerek yarışı tamamlayınca 3’er puanla toplam 6 puan alarak 3’üncü oldu.

ŞANSSIZLIK PEŞİMİ BIRAKMADI
Alanya’da bir evi olan ve tatilden yeni dönen Türkiye hayranı Prens Joachim Hürriyet’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu yıl da şansızlık peşimi bırakmadı. Önemli olan yarışlara katılarak zevkini yaşamaktı. Belki üzerimde nazar boncuğu olsa şansızlık yaşamazdım” dedi.

50 BİN KİŞİ İZLEDİ
Historic Grandprix yarışlarına 1947 yılı ile 1986 yılı arası, Ford, Lotus, MG, Volvo, Jaguar, Alfa Romeo, Maserati, Fiat, Morris, Austin Mini, Citroen, gibi arabalar katıldı. Önceki yıllarda Faelled Parken’de yapılan yarışlar bu yıl Ballehöj semtinde kurulan yeni pistte düzenlendi. Yarışma alanında ayrıca, son model, Ferrari, Mesarati, Lotus, Porche gibi süratli ve lüks arabaların hem yeni hem de eski modelleri ile Formula 1 yarışlarına katılan otomobiller sergilendi. İki gün süren yarışmaları yaklaşık 50 bin kişinin izlediği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!