Peggy cinayetinde sürpriz gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Peggy cinayetinde sürpriz gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 11:40

17 yıl önce kaybolan iki yıl önce de öldürüldüğü kesinleşen Peggy Knobloch olayında yeni gelişme... Peggy’nin katili olduğu gerekçesiyle 11 yıl suçsuz yere hapis yatan Ulvi K.’nın da suçladığı 41 yaşındaki Manuel S., eşiyle birlikte gözaltına alınıp sorgulandı.

Haberin Devamı

PEGGY cinayetini aydınlatmak üzere kurulan özel polis ekibi, eş zamanlı olarak Manuel S. ile babasının Marktleuthen ve Lichtenberg beldelerindeki evlerini bastı. Polis, Manuel S. ile eşini gözaltına aldı. Peggy kaybolduğunda 24 yaşında olan Manuel S., polisteki ifadesinde suçsuz olduğunu söyledi. Manuel S. ile eşi, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Manuel S. uzun zamandan beri polisin şüpheliler listesinde yer alıyordu. Peggy’yi öldürdüğü gerekçesiyle 11 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra masum olduğu anlaşılan zihinsel engelli Ulvi K.’nın eski arkadaşı olan Manuel S. daha önce de suçlandı. Ulvi K., Manuel S.’yi Peggy’yi kaçırıp öldürmekle suçlamış ve bu yönde birçok kez ifade vermişti. Manuel S. ise Peggy’nin kaybolduğu dönemde tatilde olduğunu söyleyerek savunmuştu.

Haberin Devamı

Peggy cinayetinde sürpriz gözaltı
15 YIL SONRA CESET BULUNMUŞTU
Peggy, 7 Mayıs 2001 tarihinde okuldan dönerken kaybolmuştu. Kaybolduğunda 9 yaşındaydı. Uzun aramalar sonucu Peggy’den hiçbir iz bulunamadı. Cesedi bulunmadığı halde 2004 yılında Ulvi K. suçlu bulundu ve hapse konuldu. Daha sonra yapılan ikinci yargılamada Ulvi K.’nın suçsuz olduğu anlaşıldı ve 11 yıl sonra tahliye edildi. Peggy'nin annesi de mahkemede Ulvi K.’ya sarılarak özür dilemişti.
Uzun süre kızının akıbeti hakkında bilgi sahibi olamayan anne, Peggy için sembolik bir mezar yaptırmıştı.
Peggy'nin cesedi ve kişisel eşyaları ise 2 Haziran 2016'da tesadüfen bulundu. Ormanda mantar toplayan bir kişi kemik ve kıyafet parçaları bulunca polise haber verdi. Yapılan incelemede kemiklerin küçük kızın DNA'sıyla uyuştuğu tespit edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!