Paşa’nın rakibi HC Leipzig

Güncelleme Tarihi:

Paşa’nın rakibi HC Leipzig
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 16:57

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda 16 takım arasına kalma başarısı gösteren Muratpaşa Belediyespor, Almanya’nın HC Leipzig ile eşleşti

Haberin Devamı

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda Ukrayna ekibi Galytchanka’yı eleyerek 16 takım arasına kalma başarısını gösteren Muratpaşa Belediyespor, Almanya’nın HC Leipzig ekibi ile eşleşti. 1993 yılından bu yana Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda mücadele eden Alman ekibi, Bundesliga’da üçüncü sırada yer alıyor. Kupada ilk maç 9-10 Ocak’da Almanya’da, rövanş maçı 16-17 Ocak’da Antalya’da oynanacak.

İLK MAÇ DEPLASMANDA

Maçlarını Arena Leipzig Spor Salonu’nda oynayan HC Leipzig, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda 2008-2009 sezonunda final oynadı ve ikincilik kupasını kazandı. Antrenörlüğünü Norman Rentsch’in yaptığı Alman ekibinin kadrosunda 1’i İzlandalı, 1’i Polanyalı, 34’ü Alman 36 sporcu yer alıyor. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, “İlk maçta deplasmanda avantajlı bir skor kazanmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz Antalya’da turu geçerek çeyrek finale yükselmektir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!