Özür diledi, görevden uzaklaştırıldı

Güncelleme Tarihi:

Özür diledi, görevden uzaklaştırıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2021 12:35

Almanya’da yaşanan yüzyılın sel felaketinde medya kuruluşları olay yerinde canlı yayınla felaketin büyüklüğünü duyurmaya çalıştı. RTL televizyonunun sunucularından Susanna Ohlen ise olay yerinden haber yaparken ekranlara, yüzünde ve kıyafetlerindeki çamur izleriyle çıktı. Sel felaketi mağdurlarıyla aynı durumu paylaştığı hissini veren bu görüntülerin sahte olduğunun ortaya çıkması üzerine de özür diledi.

Haberin Devamı

SOSYAL medyada yer alan görüntülerde Susanna Ohlen’in, kamera karşısına geçmeden önce yüzüne çamur sürdüğü görüldü. Ohlen, görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Instagram hesabından paylaşım yaparak izleyicilerden özür diledi.

Özür diledi, görevden uzaklaştırıldı

Yaptığının gazetecilikle bağdaşmadığını söyleyen Ohlen, “Sel felaketi bölgesinde ‘Günaydın Almanya’ programına bağlanmadan önce çok büyük bir hata yaptım. Birkaç gün önce özel olarak bölgedeki insanlara yardım ettiğim halde, ertesi gün temiz bir yerde kamera önünde durduğum için diğer tüm yardım yapanlar nezdinde bu yaptığımdan dolayı utandım. Ve hiç düşünmeden üstüme başıma çamur sürdüm. Bir gazeteci olarak böyle bir şey yapmamalıydım. İnsan olarak mağdurların acısını kalbimde hissettim. Herkesten özür diliyorum” dedi. RTL televizyonunda sabah programı sunan Susanna Ohlen, geçici olarak görevden uzaklaştırılırken, ne zaman göreve döneceği ise açıklanmadı.

Haberin Devamı

Özür diledi, görevden uzaklaştırıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!