Özil, Bale ve Neymar'a "fark attı”

Güncelleme Tarihi:

Özil, Bale ve Neymara fark attı”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2013 12:40

Arsenal'in yeni transferi Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, Real Madrid'in 100 milyon avroya kadrosuna kattığı Gareth Bale'in forma satışına fark attı.

Haberin Devamı

İngiltere'de online resmi forma satışı yapan "UKSoccershop"tan alınan bilgiye göre, transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kala gerçekleşen iki oyuncunun transferinin ardından ilk hafta içinde gerçekleşen forma satışlarında Özil, dünyanın en pahalı oyuncusu Bale'ye fark attı. Özil'in forması Bale'den 5 kat daha fazla sattı.

Sitenin satışlardan sorumlu yöneticisi Simon Pretswell, "Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve önceki David Beckham gibi yıldız oyuncuların lisanslı formaları peynir ekmek gibi satılır ve kulüplere büyük kar getirir. Her ne kadar Bale'in formasına ilginin olmadığını söylemek doğru olmasa da veri tanbanımıza baktığımızda Mesut Özil'inkinin çok daha fazla sayıda satıldığını ve ilgi gördüğünü belirtmek gerekir" dedi. Pretswell, Neymar'ın Barcelona'ya ilk transfer olduğundaki forma satışının da Mesut Özil'inki ile aynı seviyede olmadığını vurguladı. Real Madrid Bale'i 100, Barcelona Neymar'ı 57, Arsenal ise Mesut Özil'i 50 milyon avroya kadrosuna katmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!