Ömer oynadığı sürece kaygım yok

Güncelleme Tarihi:

Ömer oynadığı sürece kaygım yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 14:40

Roger Schmidt Ömer’in futbol kalitesinin yanı sıra kişilik olarak da iyi bir insan olduğunu söyledi. Ömer Toprak Leverkusen’in gözbebeği. Teknik Direktör Roger Schmidt futbolcusunu yere göğe sığdırmıyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise Ömer’i son milli takım maçlarına çağırmadı.

Haberin Devamı

BAYER Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt, 25 yaşındaki Ömer Toprak'tan çok memnun. Toprak'ın kaliteli bir futbolcu olduğun

Ömer oynadığı sürece kaygım yok
u söyleyen Roger, Ömer gibi bir futbolcunun kadroda yer almasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Schmidt “Ömer çok iyi bir sezon geçiriyor. Ömer oynadığı sürece kaygım yok. Eğer Ömer ve Emir Spahiç olmasaydı takım ileride de bu kadar başarılı olmazdı” dedi. İkilinin cezaalanı çizgisinin önünde çok başarılı olduklarını Schmidt “İkilinin performansı önde oynayan futbolcuları da olumlu etkiliyor” dedi. Leverkusen bu sezon 14 maç sonunda 18 gol gördü.

GENÇLERE AĞABEYLİK YAPIYOR

Roger, Ömer’in takımdaki genç futbolculara da çok yardımcı olduğunu ve tecrübesini aktardığını da belirterek, kadrodaki futbolculara bir anlamda abilik yaptığının mesajını verdi. Roger Schmidt, Ömer’in sadece futboluyla değil, insan ilişkileri açısından da çok olumlu bir kişiliği bulunduğunu belirterek “Lider futbolcu özelliklerine sahip. Bu yüzden de ona takımın ikinci kaptanlığını verdim. Sadece Teknik Direktör Roger değil, Kulüp Müdürü Michael Schade de Ömer’e övgü yağdırdı. Schade “Ömer ligdeki en iyi stoperlerden biri. risk alamadan efektif oynuyor” dedi.

U 19 İLE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Freiburg’dan 2011’de Leverkusen’e gelen Toprak ise geride kalan maçlarda elde ettikleri başarıyı geçen yıla göre oyun felsefelerinin değişmesine bağlıyor. Tecrübeli futbolcu “Geçen yıl top bizdeyken geride bekliyorduk. Kontra atakla gol arıyorduk. Bu sezon ise defanstan daha hızlı çıkıyoruz. 2008 yılında Alman U19 milli takımıyla Avrupa Şampiyonu olan Ömer, aynı yıl Almanya’da gelecek vaat eden yıldız futbolcu seçildi. 2009’da şansız bir kaza geçirdi. Daha sonra Türk milli takımında oynamayı tercih etti. Ömer, kazadan sonra olaylara daha pozitif bakmaya başladığını da belirtti.

20 FUTBOLCU BİRBİRİNE GİRDİ!

İçkili bir Noel partisinde 20 futbolcunun birbirlerine girdikleri bildirildi. The Sun Gazetesi’nin birinci sayfa haberinde, Queen’s Park Rangers ve Crystal Palace yıldızları için Pazar akşamı düzenlenen içkili Noel partisinde 20 kadar futbolcu birbirlerine girdi. Kavga sonrası İngiltere’nin milli futbolcularından Steven Caulker’in başından yaralanarak hastaneye yetiştirildiği öğrenildi.

İÇKİYİ DÖKÜNCE...

Kavganın bir kadının Queen’s Park Rangers’lı Rio Ferdinand’ın üstüne içki dökmesiyle başladığı anlaşıldı. Futbolun kötü çocuğu Joey Barton, bir pubda meydana gelen bu kavgayı yatıştırmaya çalıştığı belirtildi. 40,000 sterlin haftalık alan QPR ‘ın yıldız futbolcusu Steven Caulker’in kavgadan sonra başından kanlar aktığını vurgulayan The Sun, kavgada çirkin sahnelerin yaşandığını yazdı. Polisin çağrıldığı kavgada Joey Barton’un Noel kıyafeti giymiş arkadaşlarını yatıştırmaya çalıştığı öğrenildi.

Ömer oynadığı sürece kaygım yok


ISLIKLANMAK GÜZEL BİR DUYGU DEĞİL

Hannover’de tribünlerin hışmına uğrayan ve protesto edilen Ceyhun Gülselam, Bild’e konuştu. Tecrübeli oyuncu, protestolardan çekinmediğini söyledi. Özellikle 3-1 kaybedilen Wolfsburg karşılaşmasında taraftarların hedefe oturttuğu Türk oyuncu “Islıklanmak güzel bir duygu değil. Kimse de bundan hoşlanmaz. Ama ben bunu kabullenerek en iyisini yapmaya çalışıyorum. Futbolun içinde bu gibi durumlar da var. Bazı taraftarların neden beni özellikle hedef aldıklarını bilmiyorum. Ben eleştirilere açık ve bunları ciddiye alan biriyim. Ama genel olarak performansımdan memnunum” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi. Takım arkadaşlarının “Cey” lakabını taktıkları Ceyhun Gülselam, taraftarların bu tepkisine rağmen hafta sonu Bremen karşısında mutlaka takımda yer almak istediğini ifade etti. Konuşmasının sonunda taraftarlara seslenen Ceyhun Gülselam, “İlk yarının son 3 maçında taraftarlarımız takımı desteklemeye devam etmeli. Islıklama ve yuhalamalar takıma bir şey kazandırmaz” mesajını iletti.

LAHM: BİZİM YENİLMEMİZİ İSTEYENLER VAR

BUNDESİLGA’da son iki sezondur Bayern Münih adeta rakipsiz kaldı. Geride kalan 14 haftada hiç yenilmedi.
Ömer oynadığı sürece kaygım yok
11 galibiyet aldı. Üç de beraberlik. 36 puanla lider. En yakın rakibine de yedi puan fark attı. Kalesinde de gördüğü gol sayısı sadece 3. Sezonu sonuna kadar da yenilmeyeceğini düşünenler yanılmayabilir. Çünkü rakipleri ile aralarındaki kadro kalitesi kıyaslanamayacak kadar büyük. Takımın Kaptanı Philipp Lahm da bu gerçeğe işaret ederek “Bizim kadromuzda hiç kötü futbolcu yok. Öyle ki, insanda artık ‘Bayern Münih hiç kötü oynamayacak’ hissi doğuyor. Bizim yenilmemizi isteyenler var. Onları da anlıyorum. Ama bilsinler ki biz onların isteğini yerine getirmeyeceğiz” dedi. Öte yandan Bayern Münih bugün Şampiyonlar Ligi E Grubu son maçında CSKA Moskova’yı konuk ediyor. Maç Saat 20.45’de başlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!