'Öleceğim yerde oynamam!'

Güncelleme Tarihi:

Öleceğim yerde oynamam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 10:47

River Plate taraftarlarının Boca otobüsüne yaptığı saldırıda gözünden yaralanan takım kaptanı Pablo Perez net konuştu: O gün sahaya çıksak ve kupayı alsak neler olurdu! O yüzden öleceğimi bildiğim yerde sahaya çıkmam.

Haberin Devamı

Arjantin’in iki ezeli rakibi Boca Juniors ile River Plate’i bir araya getiren Libertadores Kupası Finali’nde 2-2’nin rövanşı, 4 kez ertelenmişti.

Maçın normalde oynanması gereken geçtiğimiz cumartesi günü Boca’nın otobüsüne ev sahibi ekibin taraftarlarının stat yolunda hem taşlı hem de biber gazlı saldırısı, dev finalin gerilimini iyice artırdı.
Boca’nın otobüsünün kırılan camlarından dolayı sol gözünden yaralanan kaptan Pablo Perez, o gün yaşadıklarını asla unutamayacağını belirterek, River’ın stadı Monumental’de sahaya çıkmayacağını söyledi.

‘Doktorlar hiç gelmedi’

33 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Benim 3 kızım var. Olaylardan sonra en büyük kızım evde bana sarıldı, uzun süre ağladı. Biz o gün sahaya çıksak ve kupayı kazansak neler olurdu! Güvenliğimden emin olmadığım stada girmem. Ya beni öldürmeye kalkarlarsa? O yüzden öleceğimi bildiğim yerde sahaya çıkmam” dedi.

Haberin Devamı

Perez ayrıca, o gün kendisine ‘Oynar’ raporu veren Güney Amerika Futbol Federasyonu’na bağlı doktorların, kendisini görmeye asla gelmediğini de sözlerine ekledi.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!