Öğrencileri taşıyan otobüs köprüden uçtu

Güncelleme Tarihi:

Öğrencileri taşıyan otobüs köprüden uçtu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2015 11:27

Belçika’nın Batı Flanders bölgesinde, okul gezisi kapsamında İngiltere’den Almanya’ya giden öğrencileri taşıyan otobüs, köprüden aşağıya uçtu. Kazada, otobüsü kullanan şoför hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Okul gezisi kapsamında İngiltere’den Almanya’nın Köln kentine giden İngiliz öğrencileri taşıyan otobüsün şoförü, Belçika’nın Batı Flandres kentindeki köprü üzerinde ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kentin Middelkerke bölgesinde kontrolden çıkan araç otoyoldaki köprüden aşağıya uçtu. Belçikalı yetkililer, kazada 34 öğrenci ve 6 öğretmenin bulunduğu otobüsü kullanan şoförün hayatını kaybettiğini bildirdi.

Öğrencileri taşıyan otobüs köprüden uçtu


Middelkerke Belediye Başkanı Janna Rommel-Opstaele konuyla ilgili açıklamasında, otobüs şoförünün hayatını kaybettiğini bildirerek, “Kazada 1 kişi de ciddi bir şekilde yaralandı. Kazadan hafif şekilde yaralanan öğrenciler ise çevre hastanelere ve sağlık merkezlerine götürüldü” dedi.

Yetkililer, kazanın ardından acil yarım görevlilerinin bölgeye sevk edildiğini bildirerek, yolun ulaşıma kapatıldığını ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!