Münih Türkgücü’nde moraller bozuk

Güncelleme Tarihi:

Münih Türkgücü’nde moraller bozuk
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2021 10:21

Üç haftadır galibiyet yüzü görmeyen Münih Türkgücü, Almanya 3. Ligi 29. hafta karşılaşmasında Duisburg ile karşılaştı. Deplasmanda oynadığı maçta karşılaşmadan 3-2 yenik ayrılan Türkgücü, ligde üst üste üçüncü yenilgisini alarak 40 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Almanya 3. Ligi’nde mücadele eden Münih Türkgücü (Türkgücü München) yenilgiyi seriye bağladı. Deplasmanda MSV Duisburg ile karşılaşan Türkgücü, art arda üçüncü kez mağlup oldu. İlk yarıyı 8'inci dakikada Lucas Röser, 41'nci dakikada da Maxime Awoudja'nın golleriyle 2-0 önde kapatan Münih Türkgücü, ikinci yarıda aynı performansı gösteremedi. İkinci yarı başlar başlamaz açık futbola geçen Duisburg karşısında tutunamayan Türkgücü, 47'inci dakikada gelen gole engel olamadı. 66'ıncı dakikada ise rakip takım penaltı golüyle durumu 2-2 yaptı. Maçın bitmesine dakikalar kala kalesinde bir gol daha gören Münih Türkgücü, sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Münih Türkgücü’nde moraller bozuk

Antrenör Serdar Dayat geldikten sonra galibiyet yüzü göremeyen Türkgücü, 40 puanda kaldı. Ligin 8'inci sırasında bulunan Münih Türkgücü'nün önünde ayrıca Bavyera Toto-Pokal Kupası için zorlu maçlar bulunuyor. Türkgücü 24 Mart Çarşamba günü SpVgg Unterhaching ile çeyrek final maçında tur için karşılaşacak. Saat 19'daki karşılaşma Bavyera Futbol Federasyonu'nun Facebook sayfası ile Youtube kanallarından ilk defa canlı olarak yayınlanacak.
Münih Türkgücü’nde moraller bozuk

BAKMADAN GEÇME!