Muhteşem tesisler için dev adım

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem tesisler için dev adım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2021 16:12

Landesliga’da mücadele eden ve en yakın takipçisinden 3 puan önde liderliğini sürdüren Mannheim Türkspor, sosyal tesislerinin inşaatına başlayabilmek için çalışmalarını tamamlıyor. Altındal Group’un finansmanını üstlendiği tesislerin hukuksal prosedürlerinde son aşamaya gelen Mannheim Türkspor Başkanı Hüseyin Adalı, Altındal Group Başkanı Ömer Altındal, Hukuk Danışmanı Avukat Jörg Roll ve Türkspor yöneticilerinden Adnan Kahraman, projeyi hazırlayan mühendislik şirketi sahibi Franz Carlo Lehmann ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Haberin Devamı

Muhteşem tesisler için dev adım
Önümüzdeki günlerde son eksiklerin giderilerek, ocak ayı içinde temel atmayı planladıklarını belirten Başkan Hüseyin Adalı, “Proje için çok çalışıldı ama nihayet sona yaklaşıldı. Türkspor kendi sahasının inşaatını tamamlamıştı. Eski yöneticilerden İlker Polat’ın da girişimleri ile Sosyal Tesis Projesi için önceden gerekli izinler alındı. Daha sonra kulüp bir süre yönetim boşluğu yaşadı. Biz göreve geldikten sonra öncelikle yeni bir tüzük hazırlayarak, üyelerin onayını aldık. Bu aşamaya gelmiş takımlar, öyle eskisi gibi 7 kişilik yönetim kurullarıyla idare edilemiyor. Biz çok geniş kapsamlı bir ekip kurduk. Yöneticilerin haricinde her zaman fikirlerine başvurduğumuz kulübün emektarlarından oluşan ‘Aksaçlılar Grubu’ var. Mannheim Türkspor sadece Mannheimlılar’ın değil Heidelberg’den Ludwigshafen’a kadar tüm Rhein Neckar Bölgesi’nin takımı sayılır. Projenin bu aşamaya gelmesinde başta Altındal Group Başkanı Ömer Altındal olmak üzere tüm sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.
Muhteşem tesisler için dev adım
“GENİŞ KAPSAMLI BİR PROJE”
Projenin finansmanını üstlenen Ömer Altındal da, şirket olarak sosyal projelere her zaman destek verdiklerini söyledi ve “Projede sona yaklaşıldı. Tamamlanması gereken bir kaç evrak kaldı. Önümüzdeki sene başında temel atmayı planlıyoruz. Her kesimin yararlanabileceği geniş kapsamlı bir sosyal tesis olması için çalışıyoruz. Proje kapsamında, kulüp lokalinden başlayıp, 3 yaşındaki çocuklara sportif beceri kazandırabilmek için Çocuk Yuvası’na kadar her şey olacak” diye konuştu.
Muhteşem tesisler için dev adım

BAKMADAN GEÇME!